Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četvrtfinale

Tko bi, po vašem mišljenju, trebao pobijediti u Voiceu?

Voice live emisija
Foto: Dario Njavro za HRT
1/17
11.04.2015.
u 15:29

U četvrtfinalnoj emisiji The Voicea po jednog natjecatelja iz svakog tima bira publika, a između preostalih dvoje odlučuju mentori

Svađa mentora HRT-ova show “The Voice – najljepši glas Hrvatske” bila je glavna tema proteklog tjedna.

Umjesto da uživamo u live nastupima i mladim talentima, javnost je baš “zagrizla” u svađu koja je prošle subote buknula između Tonyja Cetinskog i Jacquesa Houdeka. Što je razlog svađi, nije toliko bitno koliko to da su napravili medvjeđu uslugu i sebi i natjecateljima kojima su mentori.

I premda će večerašnja emisija Voicea sasvim sigurno biti vrlo gledana i njihovoj isprici unatoč, umjesto u 12 izabranih kandidata, sve će oči biti uprte u Jacquesa i Tonyja.

Ako vam je slučajno promaknulo, evo 12-orice veličanstvenih. Nina Kraljić, Ema Gagro, Ana Opačak, Bruna Oberan, Dino Petrić, Marin Jurić Čivro, Sara Barbarić, Mateo Resman, Jure Brkljača, Alen Bičević, Iva Gortan i Elena Stella natječu se za ostanak u igri za vrijednu nagradu – ugovor s Universal Musicom i snimanje albuma.

Tko je vaš favorit odgovorite u anketi.

U četvrtfinalnoj emisiji The Voicea po jednog natjecatelja iz svakog tima bira publika, a između preostalih dvoje odlučuju mentori.

Ovo je posljednji put da mentori mogu odlučivati! Naime, u polufinalu i finalu odlučivat će samo publika.

>>Tony: Iskreno žalim zbog sukoba, Jacques: Emocije ne prestaju kad se ugase kamere

>>Nina Kraljić: Trn u oku mi je nastup u Supertalentu, sanjala sam o prilici da to ispravim

>>U subotu u "The Voiceu" posljednji put odlučuju mentori

Komentara 3

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
23:33 11.04.2015.

Finale će biti Alen Bičević i Dino Petrić jer to je ono što u Hrvatskoj publika sluša. Svi su dobri pjevači nemogu nikoga izbaciti. Favorit mi je bila Ema.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:28 11.04.2015.

Nitko, cijeli show nema smisla. Ne samo da pobjednik nece nista napraviti, nego ni mentori (ok, ne mislim na Tonija I Indiru) nikad nista nisu napravili. Ali ako pokusaju narodnjake, mogli bi kao npr Severina tu I tam nekaj inkasirati po svadbama I slicni. Naravno, uglavnom u "regiji"

MB
mbacic007
17:02 11.04.2015.

Nina Kraljić, tu nema sumnje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije