Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u imotskom

Thompson se vraća na pozornicu nakon dvije godine pauze! Na pozornicu će mu se pridružiti Mate Bulić i Dražen Zečić

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/23
22.05.2024.
u 13:41

Glazbenik u društvu kolega Mate Bulića i Dražena Zečića pjevat će na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza, a za ove vijesti zadužen je Mate.

Brojni obožavatelji Marka Perkovića Thompsona (57) razveselit će se novom vijesti, a to je da se Thompson vraća na pozornicu. Glazbenik u društvu kolega Mate Bulića i Dražena Zečića pjevat će na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza, a za ove vijesti zadužen je Mate.

- Drago nam je da se vraća na pozornicu i svi smo uz njega. Uspjeli smo ga nagovoriti, predugo je izbivao s pozornice. Znam i da radi na novim pjesmama - rekao nam je Bulić o ovim vijestima te potvrdio događaj.

Podsjetimo, Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe jer je njegov sin Ante Mihael završio u bolnici.

Thompson je krajem prošle godine s brojnim drugim domaćim glazbenicima snimio domoljubnu pjesmu "Zemlja heroja", koja je brzo osvojila njegovu publiku. 

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

1/113

Dodajmo da su Bulić i Thompson veliki prijatelji te čak i kumovi. 

Inače, glazbenik se rijetko javlja na društvenim mrežama te se povukao iz javnosti, a jedno od posljednjih javljanja imao je u listopadu kada je proslavio rođendan te je tada na njegovoj službenoj Facebook stranici objavljena i posebna poruka vezana za rođendan, ali i oporavak njegova sina Antu Mihaela. "Sretan 57. rođendan našem Marku sa željom i molitvom za ozdravljenje njegovog sina Ante Mihaela. Od srca administratori i fanovi!", objavljeno je na njegovoj stranici uz njegovu fotografiju.

VIDEO Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac

 

 

Komentara 7

NE
Neretva93
14:45 22.05.2024.

Dobro doša Marko i Mate i puno uspjeha u radu.

PI
pinkec
02:18 23.05.2024.

Dobro nam došli Marko, Mate i Dražene! Čekamo vas!

ŠT
ŠtoReći
23:25 22.05.2024.

Vratio se na HRT ako ništa barem 5 min. Srce mi je bilo kao kuća. Ako nastave plaćam pretplatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije