Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi luksuz

Supruga Matea Kovačića s torbom od 18 tisuća eura: Druge žene o njoj mogu samo sanjati

Foto: Instagram
1/19
12.02.2024.
u 15:23

Supruga Matea Kovačića, Izabel Kovačić na društvenoj mreži Instagram često se zna pohvaliti ekskluzivnim odjevnim predmetima, a tako je bilo i ovaj put kada je pokazala svoju Birkin torbicu, o kojoj druge žene mogu samo sanjati.

Jedna od najpoznatijih WAGS-ica Izabel Kovačić, ujedno i poduzetnica, na društvenoj mreži Instagram podijelila je nekoliko fotografija iz Londona u kojemu živi sa suprugom nogometnim reprezentativcem Mateom Kovačićem i njihovim sinčićem Ivanom. Plavuša je za tmurni dan u Londonu odabrala kožni smeđi baloner koji je iskombinirala s tamnim trapericama i košuljom, a najveću pozornost ipak je privukla njezina skupocjena torbica.

Naime, Izabel je poznata kao velika ljubiteljica ekskluzivnih i skupocjenih modela torbi, a ovog puta odabrala je Hermes Birkin u boji crnog vina, a cijena? Prava sitnica – 18 tisuća eura! Riječ je o modelu Raisin Clemence Leather Birkin 35 Gold Hardware.

 

1/3

VEZANI ČLANCI:

 

Kako smo već ranije pisali, ovakva torbica može doseći cijenu i do nekoliko stotina tisuća eura, ovisno o tome od kakve je kože – krokodilske ili nojeve… Za ovakvu torbicu ne možete samo ušetati u Hermes prodavaonicu, mogu je kupiti samo uglednici i ljudi iz visokog društva te iznimne platne moći. Hermes je poznat po tome da rijetko svojim klijentima daje na izbor torbice, već im ponudi dvije opcije od koje trebaju izabrati jednu. Ovakva torba je investicija zato što joj s godinama raste i novčana vrijednost, a s obzirom na to ne možemo točno procijeniti vrijednost njezine, možda iznosi i više od 18 tisuća eura.

 

Foto: Sothesby

 

Podsjetimo, Izabel je vlasnica i modnog brenda Lunilou, a ona i naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić poznati su po tome što dijele veliku ljubav prema skupocjenim krpicama i oboje imaju istančan ukus za modu. Osim toga, oboje su i veliki vjernici pa su tako nedavno bili i u svetištu Lourdes. Izabel je podijelila nekoliko fotografija, a u francusko svetište poveli su i sinčića Ivana. 

 

VIDEO: Strastveni poljubac o kojem bruji cijeli svijet: Taylor Swift i Travis oduševili obožavatelje

Komentara 26

Avatar tarana
tarana
16:39 12.02.2024.

Tko normalan želi takav san!?

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
16:54 12.02.2024.

Količina novca uložena u torbu obrnuto je proporcionalna IQ.

ZO
zojo
17:07 12.02.2024.

prava vijest za gradane Hr to je vrijednost u zivotu kojoj trebamo teziti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije