Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele biti viđeni

Za svoje mjesto na stadionu izdvojili su 10 tisuća dolara: Evo tko je bio na Super Bowlu

Foto: Profimedia
1/12
12.02.2024.
u 09:17

Super Bowl došli su gledati brojni poznati izvođači i medijske osobe kao što su Taylor Swift, Lana Del Rey, Ice Spice, Kim Kardashian, Kanye West, Justin Bieber, Lady Gaga i mnogi drugi. Za svoje mjesto na stadionu izdvojili su otprilike deset tisuća dolara, a sve kako bi uživali u spektaklu i naravno - bili viđeni.

Finale NFL-a privuklo je brojne obožavatelje američkog nogometa koji su za svoje mjesto na stadionu izdvojili čak i oko 10.000 dolara! I dok je nekima gledati Super Bowl uživo cjeloživotna želja, poznatim facama to je samo još jedan od znakova prestiža i 'it mjesto' na kojem žele biti viđeni. Najveću pozornost svakako je privukla planetarno popularna pjevačica Taylor Swift koja je direktno iz Tokija stigla na američki stadion podržati svog voljenog Travisa Kelcea, a uz nju su bile prijateljice mlada i sve popularnija reperice Ice Spice, glumica Blake Lively, i planetarno popularna pjevačica i kolegica Lana Del Rey koja je došla također sa svojom sestrom na Super Bowl. 

Osim njih, veliko finale s tribina pratio je i pjevač Justin Bieber sa suprugom Hiley, ali i poduzetnica i medijska osoba Kim Kardashian te njezin bivši suprug Kanye West s novom suprugom Biancom Censori. Na finale su također stigli i Lady Gaga s dečkom Michaelom Polanskyjem, Martha Stewart te mnogi drugi celebrityji iz javnog života. Čast da ove godine otpjeva američku himnu uoči početka utakmice pripala je Rebi McEntire. 

 

1/3

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Podsjetimo, i ove godine održane je Super Bowl, a njegovo poluvrijeme je doista poseban spektakl za gledatelje te o njemu definitivno bruji cijeli svijet. Ove je godine nastupio američki pop pjevač Usher koji je u više od 10 minuta izveo svoje najveće hitove, a na pozornicu sa sobom je doveo čak i Aliciju Keys, Ludacrisa, Lil' Jona. Prethodnih godina su na pozornici nastupila i druga velika imena, a zabilježeni su i poneki incidenti.

Pitanje koje svih zanima zasigurno jest koliko izvođači na poluvremenu Super Bowla zarade? Kako navodi USA Today, za 12 do 15 minuta nastupa, izvođači poput Rihanne, Madonne, Aerosmitha, Ushera i ostalih ne dobiju tek određenu svotu koju uvjetuje sindikat, ali ona je minimalna naprema onih koje inače zarade po nastupu.

 

1/10

 

No NFL ipak za nastup na poluvremenu izdvoji više milijuna dolara kako bi napravili pravi spektakl. Forbes je tako naveo da cijela produkcija košta oko 10 milijuna dolara, a navodno je The Weekend 2021. godine iz svog džepa platio sedam milijuna dolara za show.
Pitanje koje također svih intrigira jest kako im se to uopće isplati? Računica je zapravo jednostavna. Poluvrijeme Super Bowla je jedna od najvećih pozornica u SAD-u, a izvođače gleda više od 100 milijuna gledatelja diljem zemlje.

- Najveća čast u mom životu je to što napokon mogu prekrižiti nastup na Super Bowlu sa svoje liste želja - nedavno je izjavio i sam Usher. Podsjetimo, prošlogodišnji nastup Rihanne je bio najgledaniji u povijesti te ga je pratilo više od 120 milijuna gledatelja. Njezine pjesme na streaming servisima su postale vrlo popularne. Lady Gaga također je dobila na popularnosti nakon svog nastupa 2017. godine te joj je prodaja albuma i pjesama skočila za čak 1000 posto nakon toga.

 

VIDEO: Nakon prisnih fotki s producentom Ella Dvornik objavila znakovitu poruku: 'Kako je bilo dobro...'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije