Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Šokirala izgledom u 7. mjesecu trudnoće: Coco, gdje ti je dijete?

coco austin
Foto: Instagram
1/3
28.09.2015.
u 22:03

Svoje prvo dijete na svijet, djevojčicu Chanel, supruga Ice-T-ja na svijet će donijeti u prosincu

Buduća majka Coco Austin, poznatija kao Coco T, šokirala je svoje fanove najnovijom fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama.

Naime, reality zvijezda na svom je Instagramu objavila fotku na kojoj pozira u bijelim hlačama i plavoj košulji. Iako je u sedmom mjesecu trudnoće, trbuh joj se uopće ne nazire, što je potaknulo mnoge obožavatelje da se zapitaju očekuje li Coco zaista bebu.

"Gdje ti je dijete?", "Ovo je sigurno stara fotografija. Gdje ti je trudnički truh?" i "Možda je surogat majka u 28. tjednu trudnoće, ona očito nije" – samo su neki od komentara koje je reality zvijezda dobila zbog svog nevjerojatnog izgleda. 

Ipak, ona se ne zamara dežurnim dušobrižnicima kojima je odgovorila u svom stilu.

– Cijeli život vježbam i zdravo živim pa mojim trbušnim mišićima treba nešto više vremena da se rašire. Hvala svima koji su me usporedili sa Sarom Stage (modelom koja je kroz cijelu trudnoću vježbala i imala trbušnjake, a rodila je zdravo dijete). Možda izgledam mršavije zato što sam izgubila 4,5 kilograma umjesto da sam ih natukla, a vjerujem da je to zbog činjenice da sam prestala piti alkohol. U drugom tromjesečju napokon sam počela dobivati kile. Nadam se da ćete se sada riješiti nedoumica – napisala je Coco.

Svoje prvo dijete na svijet, djevojčicu Chanel, na svijet će atraktivna plavuša donijeti u prosincu.

>>Ice T se dosađivao dok je Coco isprobavala haljine

>>Starleta Coco tvrdi da je dijete jugoslavenskih emigranata

Komentara 2

MI
mirrr
15:58 29.09.2015.

u guzovima ;)

TR
tratincica68
11:28 17.10.2022.

A bas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije