Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tobias moretti

Sjećate li se markantnog detektiva iz 'Inspektora Rexa'? Pogledajte kako danas izgleda i što radi

Foto: Profimedia
1/7
02.09.2023.
u 09:00

Tobias je osvojio velike simpatije publike, no seriju je, bez obzira na to što ga je proslavila, odlučio napustiti. Htio je raditi nešto drukčije, a pošto nikada nije uspio postići isti uspjeh s drugim projektima koje je birao, mnogi smatraju da je to možda bila velika pogreška.

Serija Inspektor Rex bila je omiljena mnogim Hrvatima, a neki je još uvijek vole gledati. Avanture detektiva koji surađuju s njemačkim ovčarom u maniri crtića 'Scooby-Doo' mnoge su prikovale uz ekrane, a žensku publiku posebno je zaintrigirao glumac koji je utjelovio detektiva Richarda Mosera.  Riječ je o Tobiasu Morettiju koji danas ima 64 godine.

Tobias je osvojio velike simpatije publike, no seriju je, bez obzira na to što ga je proslavila, odlučio napustiti. Htio je raditi nešto drukčije, a pošto nikada nije uspio postići isti uspjeh s drugim projektima koje je birao, mnogi smatraju da je to možda bila velika pogreška. 

Inače, glumac je završio studij kompozicije  na Sveučilištu za glazbu i scenske umjetnosti u Beču, a pohađao je sative glume u Münchenu u školi Otto Falckenberg

VEZANI ČLANCI:

 

Sa sviračicom oboe, Julijom u sretnom je braku od 1997. godine, a zajedno imaju troje djece. Tobias često glumi u kazališnim predstavama, a sa suprugom vodi u Innsbrucku obiteljsko gospodarstvo. 

28 August 2021, North Rhine-Westphalia, Bonn: Actor Tobias Moretti and his wife Julia Moretti will attend the European Culture Awards ceremony. The European Cultural Awards honour personalities, initiatives, artists, politicians or institutions for outstanding services and achievements to and for Europe and its people. Photo: Henning Kaiser/dpa /DPA/PIXSELL
Foto: Henning Kaiser/DPA

Glumcu se i izgled puno promijenio otkad je bio u seriji, danas ima puno svjetliju kosu, a frizura mu je kraća i šarmantno neuredna. 

28 August 2021, North Rhine-Westphalia, Bonn: Actor Tobias Moretti stands on stage with his prize at the European Culture Awards ceremony. The European Cultural Awards honour personalities, initiatives, artists, politicians or institutions for outstanding services and achievements to and for Europe and its people. Photo: Henning Kaiser/dpa /DPA/PIXSELL
Foto: Henning Kaiser/DPA

'Inspektor Rex' serija je koja je prvi put emitirana prije 29 godina. Njemački ovčar Rex u njoj pomaže detektivima riješiti zločine, a slaba točka su mu žemlje koje često krade suradnicima. Rexa su u seriji navodno glumila tri psa, Reginald von Ravenhorst, Rhett Butler i Henry.

VIDEO Zgodni hrvatski chef otkrio pikanterije iz svojeg života i otkrio kako se nosi s obožavateljicama

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije