Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'kod ane'

Sjećate li se Ane Ugarković? Evo čime se danas bavi omiljena televizijska kuharica

21.10.2009., Zagreb - Ana Ugarkovic, kuharica i voditeljica kulinarskog showa 'Kod Ane'. Photo: Boris Scitar/PIXSELL
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/15
17.03.2024.
u 20:00

U emisiji "Kod Ane" uvijek je kuhala za ovo područje pomalo neobična jela, a s tržnice bi onda došao Rene Bakalović, pomagao ili jednostavno unio malo kaosa u Aninu kuhinju.

Kuharica i voditeljica Ana Ugarković urezala se brojnima u pamćenje svojom emisijom "Kod Ane" koja se vrtjela na TV-u od 2006. godine. No, Ana je prije bila na malim ekranima. Svoju je karijeru započela 2002. godine u HRT-ovoj emisiji "Kruške i jabuke", pa "Život uživo". U emisiji "Kod Ane" uvijek je kuhala za ovo područje pomalo neobična jela, a s tržnice bi onda došao Rene Bakalović, pomagao ili jednostavno unio malo kaosa u Aninu kuhinju.

Ugarković je tijekom emisije ugostila i brojne goste s kojima je vodila i intervjue, a izdala je i nekoliko kuharica. U jednom trenutku javnost su zaintrigirali naslovi o njezinoj depresiji. 

- Prošla godina bila je dosta loša, ali mislim da je to normalno i kada nešto nije dobro u životu, to se mora mijenjati. To mi se nije dogodilo prvi put, imam te amplitude; kada sam jako zadovoljna i onda kada nisam. Tako mi je već bilo, nekako se ponavlja svakih sedam do deset godina. A smatram i da nije do­bro ni kad je uvijek sve super jer tada čovjek upadne u neku rutinu. Ipak, nije ništa bilo tako dramatično kako se moglo iščitati iz nekih napisa - rekla je Ana tada, a onda se i povukla iz javnosti. Danas pak uživa na svom OPG-u i rado dijeli sve što radi sa svojim pratiteljima na Instagramu.

VIDEO Dado Topić otvoreno o pjesmi Baby Lasagne

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije