Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WOW

Severina se javila s odmora u Grčkoj i objavila fotografiju u kupaćem kostimu: Boginjo ljepote

Foto: Instagram
1/11
23.07.2023.
u 09:50

Između brojnih nastupa koje ima ovo ljeto pjevačica je uhvatila nekoliko slobodnih dana koje je iskoristila za kratki odmor u Grčkoj

Svojim je obožavateljima Severina ovo ljeto pripremila prave poslastice i izdala je najprije u lipnju prve dvije nove pjesme s novog albuma 'Sorry', naslovnu pjesmu 'Sorry' te 'Metak' feat. Nucci, a koje su u samo tjedan dana pogledane 1,8 milijuna puta, a onda ih je početkom srpnja počastila s još dvije nove pjesme: 'Pravda za ljubav' te 'Nebo' feat. Sandi i KIMMV. 

Između brojnih nastupa koje ima ovo ljeto pjevačica je uhvatila nekoliko slobodnih dana koje je iskoristila za kratki odmor u Grčkoj. Javila se svojim obožavateljima na Instagramu s Mikonosa i objavila je i fotografiju u kupaćem kostimu uz koju je napisala: Zlatna mriža njenog tila.  Na fotografiji splitska pjevačica, koju ne ovoj društvenoj mreži prati 1.3 milijuna pratitelja, ima dvodijelni kupaći kostim iznad kojeg je nosila, ovog ljeta popularnu mrežastu tuniku i mnoge pratiteljice je zanimalo gdje mogu nabaviti istu takvu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

VEZANI ČLANCI

- Seve izgledaš fenomenalno. Uživaj! Divna si! Seve tebi sve dobro stoji Najbolja i najljepša Hrvatica. Boginjo ljepote Balkana. Nas je sve zarobila. Najkarizmatičnija žena ever. Sirena - napisali su joj u komentarima obožavatelji. Severina je nedavno prihvatila još jedan angažman i to u showu 'Superstar' u kojem je članica žirija zajedno s Nikom Turković, Tončijem Huljićem i Filipom Miletićem. 

- U djetinjstvu sam pjevala pred brojnim članovima žirija. Posljednji put kada sam izašla pred žiri glazbenog showa, imala sam 17 godina, radilo se o radijskoj emisiji 'Demo x'. Članovi žirija bili su Arsen Dedić i Drago Diklić, a ja sam pobijedila! Što se tiče nas u žiriju - Nika Turković, Tonči Huljić i Filip Miletić su sjajni - rekla je Severina.

GALERIJA Prisjetili smo se svih ljepotica okrunjenih lentom Miss Hrvatske

1/33

Ranije je objavila još nekoliko snimaka i fotografija s ovog odmora, a na njima se vidi da je posjetila restoran Nusr-Et Steakhouse - Salt Baea, kuhara koji je postao poznat po načinu na koji soli meso.  Nusret Gökçe vlasnik je nekoliko luksuznih restorana, a Severina je odlučila jesti baš kod njega. Na snimci koju je pjevačica objavila vidi se kako kuhar soli odrezak.  "Došao je tiho na prstima", napisala je Vučković uz videe na kojima se vidi kako Nusret reže odrezak pa ga soli. 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
14:13 23.07.2023.

Kaj su presušili sponzori iz Beograda?

BA
BartolomejIV
13:19 23.07.2023.

Sponzoruša traži dobrostojeće sponzore,. neka pita pišekovu i slične za savjet

KU
kuramela
14:48 23.07.2023.

Sve se izokrenulo naopako, tko bi doli, sad gori je !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije