Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevarile su ih

Sestre Zaninović dobro su nasamarile žiri, nisu mogli vjerovati: 'A sad da ja vama nešto kažem'

Foto: Screenshot Nova TV
1/8
03.04.2023.
u 10:51

Publika i žiri prasnuli su u smijeh, a Franka, Larisa, Marko i Igor nisu mogli vjerovati da su ih uspjele prevariti

Svjetska prvakinja u taekwondou Ana Zaninović (35) u goste na plesni podij s njom i partnerom Marijem Ožboltom pozvala svoju sestru blizanku Luciju Zaninović, a njih troje otplesali su tango.

A nakon što su završili, sestre su se odlučile malo našaliti sa žirijem pa je tako kod žirija s Marijem otišla slušati komentare Lucija umjesto Ana. Nakon što je žiri svoje komentare dao "Ani", kad su završili, Lucija je nasmiješeno rekla: ''A sad da ja vama nešto kažem, vi ste sve ove komentare govorili Luciji!''

Publika i žiri prasnuli su u smijeh, a Franka, Larisa, Marko i Igor nisu mogli vjerovati da su ih uspjele prevariti. Bunile su i Tamaru pri dolasku u green room, nekoliko su se puta zavrtjele, a Tamara je jedva pogodila koja je koja. 

"Plesala si sad sa sestrom, jako ste slične, ali može se vidjeti koja je koja po tome što jedna sad već jako dobro pleše. Pripazi još malo s tim ramenima, ali jako dobro", komentirao je Igor.

"Ono kad ste stale na podij, mislim da su svi doživjeli fantastično iskustvo. Izgledom ne bih skužila koja je koja, ali plesom se da videti. Iznijela si tu jednu borbenost i tako mi je drago da smo te sačuvali prošli tjedan", istaknula je Franka. "Vidi se da ti stvari i informacije počinju sjedati u tijelo i tako si nagazila, ali moraš paziti da malo ne pregoriš kao što se danas dogodilo. Ja sam siguran da ti to možeš bolje. Kad si osjetila da možeš onda si dodala još gasa, napredak je vidljiv", poručio je Marko.

"Ja mislim upravo suprotno od Marka, mislim da je gorilo sve. Mene ste uspjele zamađijati, da ti si izgradila svoje tijelo, dobila si izražaj koji je potreban za trešnjicu na vrhu. Iz toga se vidjelo da si to ti, meni je ovo bilo super", zaključila je Larisa.

 Ana i Mario osvojili su 31 bod žirija.  

Pred nama je sinoć bila još jedna uzbudljiva epizoda 'Plesa sa zvijezdama' koja je bila u znaku zajedništva, obitelji i prijateljstva. Svi kandidati morali su pozvati svoje bliske osobe kako bi zaplesali s njima na pozornici. Najmanje se od večerašnjih parova u plesu u troje snašao par, prema žiriju i publici, kojeg čine Emilija i Patrik, a koji su i napustili show. 

Tri para koja su skupila najmanje bodova žirija i publike bili su Emilija i Patrik, Tara i Mateo te Mario i Helena. Žiri je odlučio spasiti Taru i Matea, a potom je publika još jednom glasala i odlučili su da emisiju napuštaju Emilija i Patrik.

VIDEO Paradžiković otkrila kako ju je sin tješio nakon što je osuđena: 'Učio me od četkice napraviti nož'

Komentara 1

DR
drAma
10:53 03.04.2023.

Zašto Franka ima oko vrata zavijeno debelo crijevo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije