Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povodom nove obljetnice

Sanja Doležal javila se s nove destinacije, a fanovi za nju imaju jednu poruku

Foto: Sanja Doležal/Instagram
1/12
10.04.2024.
u 20:50

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal posljednjih nekoliko mjeseci uživa u životu putujući diljem svijeta. Nakon dalekih Londona i Dubaija, za sljedeću destinaciju izabrala je susjednu Sjevernu Makedoniju.

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (60) posljednjih mjeseci uživa u životu putujući diljem svijeta. Nakon dalekih Londona i Dubaija, za sljedeću destinaciju izabrala je susjednu Sjevernu Makedoniju. O tome je obavjestila svoje pratitelje na društvenoj mreži Instagram, gdje s vremena na vrijeme obilježi važne osobne trenutke. 

Sanja je svoj dolazak u Skoplje prvo najavila preko Instagram priče, a zatim je i otkrila povod dolaska u glavni grad Sjeverne Makedonije. Za razliku od prijašnjih putovanja na kojima je naglasak bio na odmoru, Doležal sad spaja ugodno s korisnim. Naime, ondje je povela svoj bend i ton majstora kako bi nastupom obilježili 55. godišnjicu kultnih Novih fosila.

U nastavku bilježenja vlastitih putešestvija fotografijom na vremenskoj crti pokazala je kako uživa na novoj lokaciji. U opis slike napisala je "Šareno i veselo", nakon čega je najavila večernji nastup uz emotikone s očima u obliku srca. Prizor s fotografije odgovara opisu, budući da se na njoj izmjenjuje sijaset šarenih boja, od zelene, crvene, plave i ljubičaste do jarke žute. U fokusu se nalazi nasmijana pjevačica Novih fosila dok sjedi u dugoj haljini.

Sanji su se u komentarima javili pratitelji, a bilo je tu i poznanika koji su za pjevačicu imali posebnu poruku: - Ne vraćaj se bez ajvara - napisala je jedna žena koju Doležal prati na Instagramu, na što joj je Sanja odgovorila u obliku nasmiješenih emotikona. Ostatak komentatora poručio je glazbenici da uživa. 

GALERIJA: Kralj Charles stigao na misu za Uskrs

1/9

Podsjetimo, voditeljica se krajem siječnja javila iz Dubaija. Fotografijama na društvenim mrežama pokazala je kako na odmoru uživa u Desert Safariju gdje pozira s devama i na pustinjskom pijesku, bosonoga u dugoj bijeloj haljini kratkih rukova i s tirkiznim hidžabom na glavi. Osim toga, pohvalila se i novom tetovažom od kane. Kana se koristi za bojanje kože, noktiju i kose, još od doba starog Egipta. Istetovirala je cvijet na lijevoj ruci kojeg je ukrasila listovima u svijetlosmeđoj boji.

Tamo ju je ju je posebno oduševio Muzej budućnosti u kojem se, prema slikama na društvenim mrežama, odlično zabavila. - Jedna od najljepših građevina na svijetu, čudesan Muzej budućnosti -  napisala je pjevačica, a ranije je uz slike visokih građevina i marine napisala: - Iz zime u ljeto.

Vezani članci:

Nakon odmora na Bliskom istoku zaputila se u London gdje je posjetila kćer Leu koja tamo studira na jazz akademiji. Sanja je podijelila na društvenoj mreži Instagram nekoliko predivnih fotografija i snimki. Među ostalim, pokazala je snimke razgledavanja znamenitosti Londona, ali i iz šetnje s 'najmlađim i najslađim novim članom obitelji'. Riječ je o psiću chihuahui, novom ljubimcu njezine kćeri. 

Pjevačica je poznata da svaki slobodni trenutak voli provesti aktivno i daleko od gradske vreve, a najviše na rijeci Mrežnici u Donjem Zvečaju. Tamo uživa u svojoj oazi mira i te trenutke često objavi na svojem profilu, a glavna zanimacija joj je obrađivanje vlastitoga vrta. Pohvalila se kako su joj krastavci i rajčice uspjele, dok tikvice nisu bile za pohvalu.Tako je i prije ovog putovanja, bila na Žumberku gdje je uživala u zimskoj idili na brijegu. 

VIDEO: Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije