Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
agonija sandre bullock objavljena:

'Netko mi je u kući. Zaključana sam u ormaru. Lupa na vrata moje sobe!'

sandra bullock
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
1/4
10.04.2015.
u 08:11

Objavljena je snimka u kojoj Sandra Bullock moli za pomoć jer joj je u kuću provalio Joshua James Corbett

Objavljena je snimka u kojoj Sandra Bullock moli za pomoć jer joj je u kuću provalio Joshua James Corbett.

Tijekom prošle godine opsjednuti obožavatelj ju je pratio i maltretirao. Saslušanje u Los Angelesu otkrilo je koliko je glumica bila potresena zbog svega. Ne samo što ju je Joshua uhodio, već joj je provalio u vilu na Bel Airu, a sa sobom je dobio ljubavna pisma i isječke članaka s glumicom kao glavnom zvijezdom.

Za to vrijeme, Sandra je bila kod kuće i odmah nazvala 911. Sakrila se, kaže, u ormar. U sudnici je tijekom saslušanja puštena i snimka Sandrina poziva upomoć. Tijekom razgovora, očito je da je glumica paničarila iz minute u minutu. - Netko mi je ušao u kuću. Mislim da se radi u muškarcu. Zaključana sam u ormaru. Lupa na vrata moje sobe. Jeste li blizu? - dio je razgovora koji je glumica u agoniji vodila s policijom, čekajući da uhite muškarca. Nije bila sigurna kako je ušao u njen dom, budući da su vrata bila zaključana. Policija je stigla vrlo brzo u njezin dom, iako ih je petnaestak minuta pokušavala dobiti. Kada su stigli, glumica se zahvaljivala policajcima i plakala.

>>Ne možete ni zamisliti koliko je Sandra Bullock zaradila zbog 'Gravitacije'!

>>Sandra Bullock proglašena osobom godine

Komentara 1

LI
liliZG
12:25 10.04.2015.

katastrofa od članka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije