Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila kako je

Nakon što je naglo završila na intenzivnoj, Madonnina bliska prijateljica otkrila nove detalje o njezinom stanju

Madonna
Foto: Instagram
1/26
05.07.2023.
u 10:25

Madonnin menadžer rekao je da je glazbenica bila jako loše, ali da se očekuje njezin potpuno oporavak, a sada je o njezinu stanju progovorila i njezina bliska prijateljica, komičarka Rosie O'Donnell.

Vijest o zdravstvenim problemima pop dive Madonne (64) sredinom prošlog tjedna ozbiljno je zabrinula njezine obožavatelje. Naime, Madonnin menadžer u srijedu je objavio kako su prisiljeni odgoditi svjetsku turneju 'Celebration Tour' zbog Madonnine bolesti. Glazbenica je bila hospitalizirana na odjelu intenzivne njege, a borila se s ozbiljnom bakterijskom infekcijom. Na ovom je odjelu provela nekoliko noći, a potom je, u četvrtak, puštena na kućnu njegu. 

O tome kako je Madonnino stanje dosta loše govorilo je njoj nekoliko bliskih ljudi, a članovi njezine obitelji rekli su i kako su se tijekom vikenda, kada je zaprimljena u bolnicu, pripremali na sve. Madonnin menadžer rekao je da je glazbenica bila jako loše, ali da se očekuje njezin potpuno oporavak, a sada je o njezinu stanju progovorila i njezina bliska prijateljica, komičarka Rosie O'Donnell (61). 

- Oporavlja se kod kuće i vrlo je jaka - napisala je Rosie odgovor na pitanje obožavatelja na Instagramu. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, Madonna se navodno borila s niskom temperaturom mjesec dana prije nego što je "kolabirala" i hitno prevezena u bolnicu prošlog vikenda, objavio je TMZ u četvrtak, pozivajući se na izvore upoznate sa situacijom. 

No pjevačica singla "Die Another Day" uglavnom je ignorirala svoje simptome jer je bila usredotočena na pripreme za veliku svjetsku turneju kojom će proslaviti svoju 40-godišnju karijeru. Dugo iščekivana slavljenička turneja trebala je započeti u Vancouveru 15. srpnja prije putovanja Sjevernom Amerikom i Europom te završiti u Ciudad de Mexicu 30. siječnja 2024. godine. No ti planovi su sada na čekanju, rekao je njezin menadžer Oseary. 

- U ovom trenutku morat ćemo pauzirati sve obveze, uključujući turneju - rekao je njezin menadžer.

VIDEO Šerbedžija otkrio zanimljiv nepoznat detalj o hollywoodskoj miljenici Charlize Theron

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije