Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što joj se događa?

Bila je seks-simbol, a sada zabrinjava javnost pojavom: Paparazzi je uhvatili kako priča sama sa sobom

Foto: profimedia
1/9
05.07.2023.
u 08:00

Obožavatelji i javnost sad su se ponovno zabrinuli za nju nakon što su je paparazzi snimili na ulici gdje se ponašala pomalo čudno i izgledala nestabilno

Američka glumica i zvijezda serije ''Melrose Place'', Heather Locklear (61) bila je seks-simbol, a lijepa glumica s godinama je promijenila svoju figuru, ali i kompletni izgled. Lice joj je od silnih estetskih operacija postalo izobličeno i natečeno, a iako je gotovo neprepoznatljiva, paparazzi su je ponovno uočili. 

Obožavatelji i javnost sad su se ponovno zabrinuli za nju nakon što su je paparazzi snimili na ulici gdje se ponašala pomalo čudno i izgledala nestabilno. 

Snimljena je kako se u japankama pokušava balansirati na rubu uredske zgrade, a držala se za stupove radi oslonca. Zabrinuti prijatelji misle da je problematična Locklear možda ponovno počela piti nakon brojnih boravaka na rehabilitaciji.

VEZANI ČLANCI

DailyMail snimio ju je na ulici dok je čekala zarućnika, a u jednom trenutku počela je i pričati sama sa sobom. Izgledalo je kao da se svađa sa svojim osobnim dnevnikom koji je držala u ruci, a video i fotografije možete pogledati OVDJE.

Nedavno su je paparazzi uhvatili na ulicama Malibua kada je prvi put uhvaćena s novom tetovažom koju je napravila u čast svoje kćeri jedinice Ave, koja joj je bila podrška tijekom borbe s ovisnošću i u burnim godinama života. Glumica je kćer Avu dobila u braku s bivšim suprugom, 63-godišnjim Richiejem Samborom, a upravo joj je ona najveći životni oslonac.

Inače, Ava je krenula Heatherinim stopama i počela se baviti glumom i modelingom, a oduvijek je otvoreno pričala o njihovu odnosu. Jednom prilikom otkrila je da joj je Heather pomogla da prevlada tjeskobu, a ponosna majka Avu naziva svojim čudom.

Podsjetimo, Locklear je posljednjih nekoliko godina medijske rubrike punila svojim problemima s alkoholom. Kako tvrdi, njezin zaručnik i ljubav iz srednje škole Chris Heisser i kći Ava najveća su joj podrška u borbi s ovisnošću. Imala je problema i s nasiljem koje je prouzročeno alkoholom, a 2018. zaručnici su se potukli te je pozvana i policija. Glumica je prijetila i policajcima te tvrdila da će ih napasti oružjem koje drži u kući, no brzo je utvrđeno da ono ne postoji. Pijana je napala i gušila i svoju majku, a pod utjecajem alkohola je i vozila, zbog čega je privedena. Osim alkohola, neki sumnjaju da je uživala i opijate.

Najpoznatija je po ulozi Sammy Jo Carrington u planetarno poznatoj sapunici ''Dinastija'' koja se emitirala u 80-ima. Njezini privatni problemi odrazili su se i na uspjeh na poslu, pa se tako u posljednjem desetljeću pojavila samo u nekim epizodnim ulogama serija i u filmovima B produkcije. Nekad je bila jedna od najplaćenijih glumica i modela, pa je tako stekla bogatstvo koje se procjenjuje na više od 157 milijuna kuna. 

VIDEO Sin gradonačelnika Valpova u poruci vrijeđao Hanu Hadžiavdagić, pa mu ona kontaktirala oca

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Korto Malteze
Korto Malteze
10:09 05.07.2023.

Rezultat čovjekova straha od starenja i smrti. Uzmu ih dok su mlade, lijepe, bez ijedne bore na koži, i onda ih odbace kada započne prirodni proces starenja. Neke se potom podvrgavaju nakaznim plastičnim operacijama želeći da izbjegnu neizbježno. No, nema im spasa, jer je palicu preuzela neka nova 22-godišnjakinja i postala najtraženija holivudska zvijezda. Jer, na velikim i malim ekranima nema starenja, tamo je vječna mladost i vječni život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije