Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jelena bilbija minović

Rijetko je viđamo! Kći Nede Ukraden nije krenula majčinim stopama, a evo kako izgleda i čime se bavi

Foto: Instagram
1/10
20.12.2023.
u 08:00

Nije odlučila krenuti majčinim stopama, već je danas vlasnica Salona za uljepšavanje u Beogradu. Udala se 2009. za Predraga Minovića. Jelena sa svojim suprugom Pecom ima troje djece, sina Dušana te blizanke Aleksandru i Nedu.

Neda Ukraden majka je jedne kćeri, a mama i kći jako su povezane što se često može vidjeti na društvenim mrežama. Jelena Bilbija Minović kći je Nede i njenog pokojnog muža Milana koji je preminuo 2013. Iako mnoga djeca poznatih odlučuju i sami baviti se javnim i kreativnim poslovima, to nije put koji je ona odabrala. Nije odlučila krenuti majčinim stopama, već je danas vlasnica Salona za uljepšavanje u Beogradu. Udala se 2009. za Predraga Minovića. Jelena sa svojim suprugom Pecom ima troje djece, sina Dušana te blizanke Aleksandru i Nedu.  

Foto: Instagram

Jelena je početkom godine u intervjuu za srpske medije rekla da je dom koji dijeli s obitelji toliko velik da ukućani jedni druge zovu na mobitel kako bi se susreli.  "Sreća je da imamo veliki stan, toliko da se moramo dozivati telefonima i pisati poruke jedni drugima, tako da mama uvijek može odmoriti. Međutim, ona to rijetko radi. Moja majka ima energiju kao nitko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka unucima" izjavila je. 

VEZANI ČLANCI:

Poznato je da njezina majka Neda ima puno nekretnina, no jednu nikako ne može prežaliti. - Imala sam stan od sto četvornih metara u centru Sarajeva, roditeljski stan, kafić na Ilidži, kućice u nizu. Vrijedna imovina, sav trud je ostao. Opljačkali, lišili nas deset godina da uđemo tamo. Nikada više tamo nisam ušla. Počela je serija katastrofa, a ja ništa niti sam napravila, niti koga mrzim... Nije mi bilo jasno kako sam postala neprijatelj gradu kojeg toliko volim... - kroz suze je rekla pjevačica jednom prilikom gostujući na srpskoj televiziji. Rekla je kako joj je tada najveća snaga bila njezina kći Jelena koja je tada imala 12 godina i rekla joj je kako ne smije odustati od pjevanja zbog osoba koje je mrze. 

Ukraden je tada ispričala u televizijskoj emisiji kako je kasnije novac uložila u lokal na Banovom brdu u Beogradu koji joj je zapaljen 1999. godine. Nedavno je u Ukraden u jednoj emisiji pričala o ljubavi, o tome kako je bila protiv svog vjenčanja, pričala je i o udvaračima. Nakon ljubavnih poraza uvijek bi se okrenula poslu i svojoj karijeri i to joj je, kaže, bio spas. 

VIDEO Danijela Dvornik o razvodu kćeri Elle: 'Imala sam osjećaj da to neće funkcionirati. Nije joj lako'

Komentara 1

PA
pan-am
09:35 20.12.2023.

U ovoj obleki izgleda kao Transvestit automehanicar s tajlanda .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije