Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Ekvadoru

Otet milijunaš kojeg je odlikovala kraljice, a nema traga ni njegovoj djevojci te se pojavila i jeziva snimka

Foto: Instagram
1/4
19.12.2023.
u 08:37

Colin Armstrong (78) i njegova djevojka Katherina Paola Santos nestali su iz luksuzne kuće u Ekvadoru, a njegov sin Nick odmah je otputovao iz Velike Britanije u Ekvador kako bi pomogao tamošnjoj policiji

Britanski milijunaš i biznismen Colin Armstrong (78) otet je u luksuznoj kući u Ekvadoru. Kako piše Daily Mail Armstrong je u kući bio sa svojom djevojkom Katherinom Paolom Santosi kada je u njihov dom upala banda te ih otela. Kada je saznao za ovu informaciju Armstrongov sin Nick, koji pomaže u vođenju obiteljskog imanja u Sjevernom Yorkshireu, odjurio je u Ekvador kako bi pomogao policiji da locira njegovog oca kojeg nitko nije vidio niti čuo od otmice.

Otac i sin su direktori imanja Tupgill Park od 500 hektara blizu Leyburna u sjevernom Yorkshireu, koje je obiteljski dom više od 45 godina. Colin je dugo vremena bio na čelu britanskog konzulata u ekvadorskom lučkom gradu Guayaquilu, a pokojna kraljica Elizabeta ga je odlikovala za njegove zasluge Velikoj Britaniji.

Colinova kći Diana Armstrong-Bruns, agentica za nekretnine sa sjedištem u Kaliforniji, rekla je za MailOnline: Ovo je kritično vrijeme, rečeno nam je da nikome ništa ne govorimo. Samo želimo da se moj otac vrati. Na pitanje je li njezin brat otišao u Ekvador kako bi pomogao policiji u pronalasku oca, odgovorila je kako ne smije ništa reći na tu temu.

Bogatog britanskog poduzetnika otelo je 15 maskiranih muškaraca navodno prerušenih u policajce te su Colin odvezli u njihovom crnom BMW-u koji je kasnije pronađen napušten pokraj ceste. Lokalna policija potvrdili  je Armstrongovu otmicu. Jezive snimke koje su osvanule na internetu pokazuju da su otmičari za sobom ostavili krvave tragove nakon što su opljačkali Armstrongov ranč u provinciji Los Rios. Na snimci se vide razbijeni tanjuri na podu te krvava posteljina.

Zasada nije poznato je li obitelj dobila zahtjev za otkupninom, a na društvenoj mreži X policija je priopćila kako provode 'operativne i istražne radnje' u vezi s ovim slučajem. Armstrong posjeduje imanje Tupgill Park od 500 hektara u sjevernom Yorkshireu i to je njegov dom iz djetinjstva i imanje je atrakcija te godišnje ima 150 tisuća posjetitelja. 

VIDEO Bivša predsjednica u neobičnom izboru obuće: U centru Zagreba viđena u japankama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije