Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRAVA ŽENA'

Prve kadrove nove serije prikazivali na najvišoj zgradi u Zagrebu. Jelena Veljača dobila poljubac podrške

prava žena
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/19
03.09.2016.
u 13:02

Cijelo događanje svojim nastupom upotpunio je Petar Grašo, čija je nova pjesma „Ne znan za se“ ujedno i naslovna pjesma serije.

S idiličnim pogledom na Zagreb, na krovu najviše zgrade u metropoli predstavljana je nova RTL-ova serija „Prava žena“ koja u nedjelju, 4. rujna u 20:45 kreće s prikazivanjem. Cijela glumačka ekipa predvođena Natašom Janjić i Filipom Juričićem te kreativnom producenticom Jelenom Veljačom i predstavnicima sedme sile pratila je prikazivanje prvih kadrova serije koju će u nedjelju moći vidjeti i gledatelji.

Seriju „Prava žena“ predstavila je kreativna producentica Jelena Veljača koja ne krije uzbuđenje zbog početka emitiranja projekta kakvog domaći gledatelji još nisu imali prilike vidjeti. Na druženje s glumcima i novinarima stigla je u pratnji supruga Dražena Čučeka, dok je Filip Juričić na predstavljanje došao sa svojom ocem, legendarnim glumcem Perom Juričićem s kojim i igra u „Pravoj ženi“. Jednako uzbuđena zbog premijere serije je i Nataša Janjić kojoj je ova serija glumački debi u takvoj vrsti televizijskog formata.

Predstavljanje serije nisu propustili ni mlada beogradska glumica Kristina Jovanović, koja u seriji ima jednu od glavnih uloga – igra Maju, Nikolinu (Filip Juričić) kćer, te Ornela Vištica, Iva Mihalić, Marijana Mikulić, Nela Kocsis, Ana Vilenica, Petar Ćiritović, Ranko Zidarić, Amar Bukvić, Jasna Bilušić, Ana Vučak te mlade nade glumišta: Matino Antunović, Domagoj Janković, Nikola Kerkez, Lara Živolić, Lucija Kajić, Tamara Puizina i Nika Levak. Dame su zablistale u raskošnim taoaletama, a dečki u odijelima.

Cijelo događanje svojim nastupom upotpunio je Petar Grašo, čija je nova pjesma „Ne znan za se“ ujedno i naslovna pjesma serije. Romantičnu atmosferu upotpunio je izvođenjem pjesama „Srce za vodiča“ i „Moje zlato“.

Serija „Prava žena“ donosi priču o ocu bitangi i njegovoj kćeri koja odrasta preko noći, a kojoj više od svega treba pažnja roditelja. Ne propustite prvu epizodu serije, koja će vas prikovati uz male ekrane već ove nedjelje u 20:45 na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije