Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove fotografije

Prepoznajete li ovog dječaka iz poznate obitelji? Slavi svoj četvrti rođendan

Britain's Prince Louis turns four
Foto: The Duchess of Cambridge/REUTERS
1/7
23.04.2022.
u 16:35

Princ Louis je peti u redu za prijestolje nakon svog djeda - princa od Walesa, svog oca - princa Williama i starijeg brata i sestre, princa Georgea i princeze Charlotte.

Novim fotografijama britanskog princa Louisa obilježen je njegov četvrti rođendan, piše u subotu BBC.  Fotografije su nastale početkom travnja na obali Norfolka. Fotografirala ga je majka, vojvotkinja od Cambridgea. Na fotografijama Louis, najmlađi od troje djece, uživa na izletu na plaži s loptom za kriket. 

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su za njegov treći rođendan objavili fotografiju na kojoj pozira na biciklu, spreman za prvi odlazak u vrtić. Ove godine su objavljene četiri fotografije na kojima je princ Louis prikazan na dinama u Norfolku, odjeven u sivi džemper s nizom šarenih zvijezda, košulju i plave kratke hlače.

Princ Louis je peti u redu za prijestolje nakon svog djeda - princa od Walesa, svog oca - princa Williama i starijeg brata i sestre, princa Georgea i princeze Charlotte. Vojvotkinja svake godine obilježava rođendane prinčeva i princeze objavom njihovih fotografija.  Catherine (40) pokroviteljica je Kraljevskog fotografskog društva, a prošle godine je izdala knjigu fotografija o pandemiji u partnerstvu s Nacionalnom galerijom portreta.

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti su posjetili kraljicu

Ključne riječi

Komentara 2

EX
expiralitozo
21:36 23.04.2022.

Mali je cakani. Ako bude pametan da ih sve u paketu otkanta i započne pravi život, a ne ovu jezu i stravu.

DU
Deleted user
17:08 23.04.2022.

Stvarno nas maltretirate sa Britanskim plenstvom.Koga briga.Mirovine koje čine čovjeka siromašnim u Hrvatskoj ne prelaze 2500 kuna o tome pišite.Inače klinac je sladak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije