Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne radite ovo kod kuće

Pogledajte kako je Ella Dvornik našminkala mamu Danijelu, umirat ćete od smijeha

Ella Dvornik
Foto: Facebook
1/3
03.01.2017.
u 10:22

Ella Dvornik odlučila je da joj mama bude model za novi make-up tutorijal koji se pretvorio u katastrofu i dobro nasmijao mamu i kćer

Ella Dvornik na društvenim mrežama često objavljuje tutorijale o tome kako se savršeno našminkati za određenu priliku. Pokazala je da je u tome vješta i odlučila je da joj mama Danijela bude model u novom tutorijalu, ali stvari nisu baš ispale savršeno.

Bez obzira na to što Danijela nije bila zadovoljna kako ju je kći našminkala, umirala je od smijeha kad je vidjela svoj odraz u ogledalu.

– Znači, doslovno smo plakale od smijeha. Ovo je najgori make-up ikada. Tko još nije umro od smijeha, garantiram smijeh sto posto. Evo ja se još uvijek smijem, ne mogu doći k sebi – napisala je Ella uz videotutorijal koji je objavila na svom Facebooku. 

>>Ella Dvornik udaje se u kolovozu: Voljela bih imati djecu, ali ne bih voljela roditi

>>Oko ove teme je Ella Dvornik potakla žustru raspravu

 

Komentara 11

LE
lektor
10:40 03.01.2017.

A zakaj gnjavite ljude tim bedastoćama?

AP
ante_pustinjak
10:45 03.01.2017.

jeste li svjesni da to ne zanima ama baš nikoga u hrvatskoj, pa čak ni one jadne guske koje će platiti glavom za sljedeće martinje! tko su ella i danijela u životu onh koji skupljaju boce po kontejnerima?! tko su njih dvije za one koje će ovih dana deložirati iz stanova?! čak su nam i imigranti koji se međusobno tuku pa to svaljuju na domicilnio stanovništvo barem zericu zanimljiviji od njih dvije...

ĆA
ćaćaća
11:32 03.01.2017.

jako su smiješne pokušavajući ispasti smiješne..a još je smiješniji onaj ko objavljuje ovakve gluposti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije