Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeni HRT-ov voditelj

Pogledajte kako je Duško Ćurlić izgledao prije 30 godina: Ne biste ga prepoznali

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/39
20.01.2024.
u 10:33

Duško Ćurlić jedan je od omiljenih HRT-ovih voditelja, a jednom je prilikom podijelio kako je izgledao prije 30 godina.

HRT-ov voditelj Duško Ćurlić jedan je od najpoznatijih i najomiljenijih domaćih voditelja privatan život često pokušava čuvati dalje od očiju javnosti. No ipak, ponekad podijeli neka lijepe trenutke ili sjećanja, a tako je bilo i jednom kada je podijelio fotografiju iz svoje mladosti. Fotografija je stara više od 30 godina. 

- Prije 30 i neku godinu. Odgovore niti danas ne znam - napisao je jedan od omiljenih voditelja ispod stare fotografije na društvenoj mreži Instagram. Na svojem Instagramu je aktivan, no ipak ne dijeli fotografije sa suprugom, a ni kćerima Elom i Karlom koje je dobio u braku sa samozatajnom Adelom. Nedavno je u medije isplivala njihova stara fotografija iz 2006. godine s vjenčanja glumice Bojane Gregorić Vejzović i Enesa Vejzovića. 

Osim toga, samozatajni je voditelj jednom napravio iznimku pa pokazao kako izgleda njegova lijepa kći Ela. - Duckface ima smisla samo s kćeri - napisao je uz njihovu fotografije, ali je ipak kasnije maknuo fotografiju svoje kćeri, očito želeći zaštititi njezinu privatnost. 

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, Duško je u braku sa suprugom Adelom više od 25 godina, a ona je inače plesačica. Ona je u rijetkom intervjuu progovorila o njihovu odnosu i otkrila jesu li se upoznali na njezinu nastupu. - Ne, upoznali smo se na velesajmu, u prostorijama Z3 televizije. Razmijenili smo brojeve telefona, no zapisao je i broj mojih dviju prijateljica pa više nije znao koji je čiji. Kad je nazvao jednu od njih i raspitao se o meni, čuo je da studiram i plešem i odmah rekao: 'Eto, i ja isto plešem', jer oni su u ZKM-u pohađali tečajeve plesa i mačevanja. U tom momentu on je već triput pao na Akademiji, radio je na Radiju 101, studirao je politologiju... - ispričala je pa dodala:

- Kad je napokon nazvao i mene, odmah sam ‘pala’ na njegov predivan glas. Kasnije mi je čitao i recitirao poeziju, a danas mi je jako lijepo kad djeci čita priče za laku noć. Mislim si: 'Blago vama, cure, tata vam ima super glas - ispričala je Adela 2009. godine za Jutarnji list. 

Foto: Instagram

Otkrila je i koliko je sretna što je pronašla Duška: - Meni se udaja kao pojam uvijek sviđala, valjda još od djetinjstva. Bilo bi mi svejedno da sam se za Duška udala odmah nakon onog izlaska u kino ili nakon 7 godina. On mi je na prvi pogled bio idealan kandidat - kazala je samozatajna plesačica. 

VIDEO: Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije