Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije oduševljena

Danijela Dvornik otputovala na Filipine pa se požalila: 'Tučemo se već iz aviona, imale smo okršaj tu s taksistima'

Foto: instagram
1/11
19.01.2024.
u 11:06

Danijela je aktivna na društvenim mrežama te često dijeli svoje svakodnevne trenutke. S prijateljicom je trenutačno na Filipinima, ali nije oduševljena

Danijela Dvornik (56) s prijateljicom se zaputila na Filipine, no odmah po dolasku, pratiteljima se požalila na nekoliko stvari koje je ipak nisu oduševile. 

"Tučemo se već iz aviona. Prvo jedan koji se derao pa nam je ometao san pa je dobio packu. Ali mu se nije svidjelo jer ipak smo mi žene. A sad smo, evo, imale okršaj tu sa taksistima", ispričala je pratiteljima na Instagramu pa nastavila s opaskom na glavni grad Filipina.

"Manila je previše kaotična. Nema se tu što vidjeti", priznala je.

Foto: Screenshot

Danijela je često aktivna na društvenim mrežama te često dijeli različite svakodnevne trenutke. Udovica Dine Dvornika tako često pokazuje kako provodi vrijeme u vrtu, kako se druži, ali i kako vježba te što kuha. Tema o kojoj ne govori mnogo njezin je ljubavni život, a mnoge to zanima. Prošloga je puta samo otkrila kako je dugo slobodna te postavila svojim pratiteljima pitanje: "Koliko dugo samujete?", a brojni su joj odgovorili na društvenoj mreži Instagram. Uz to, objavila je fotografiju vremenske trake s godinama te dodala: "Dobra sam." Na fotografiji su nabrojane godine od 2018. do danas.

Inače, među Danijelinim objavama mogu se pronaći i razni recepti, a nedavno je tako podijelila svoju tajnu za omiljeno jelo. Naime, Danijela je pokazala kako priprema zdraviju francusku salatu. Zdraviju verziju ovog obožavanog jela Danijela ja napravila uz pomoć avokada.

VEZANI ČLANCI

"Ja sam francusku salatu napravila s majonezom od avokada, to je zdravija varijanta. I naravno da sam stavila jabuku", otkrila je na svom Storyju, pa podijelila detalje: 

"Za majonezu od avokada vam je potrebno: jedan do dva avokada, sok od pola limuna, jedno veliko pakiranje sirnog namaza, sol, papar, čašica čvrstog jogurta (grčki). Ova varijanta je puno zdravija od obične majoneze", istaknula je.

VIDEO Favorit Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

Ključne riječi

Komentara 13

AL
AlfaMike
12:18 19.01.2024.

A ja se čudio na koga je kćer.

AN
AnimaTor
14:08 19.01.2024.

Nebitna za republiku Hrvatsku.

AK
Aka
14:57 19.01.2024.

..tako pametna, sve zna, a nikad radila, ni dana staža?? Uzor kćeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije