Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miley Cyrus

Pjevačica došla na Grammy i zaprepastila frizurom: 'Stresla ju je struja'

Foto: Profimedia
1/39
05.02.2024.
u 18:00

Miley Cyrus pojavila se na dodjeli nagrade Grammy i iznenadila obožavatelje odabirom frizure za prestižni crveni tepih.

Slavna američka glazbenica Miley Cyrus ponovno je postala glavna tema na društvenim mrežama, a ovaj put definitivno tome može zahvaliti svojem frizeru. Glazbenica je došla na dodjelu nagrada Grammy, a odabirom frizure iznenadila je sve. Njezin styling komentirali su jako hrabrim, a odmah nakon njezina dolaska na ovu prestižnu dodjelu nagrada gledatelji su ubrzo i podijelili svoja mišljenja o njezinom izdanju u zlatnoj prozirnoj haljini s potpisom dizajnera Maisona Margiela.

Na društvenim mrežama pratitelji su doslovce zanemarili sve osim čuvene frizure ove 31-godišnje pop zvijezde koja je definitivno podijelila mišljenja na mrežama. Mnogi su, kako se pisalo, njezinu frizuru za crveni tepih usporedili s poznatom frizurom bivše britanske premijerke Margaret Thacher, a koja je često bila ismijavana zbog svoje 'skamenjene' frizure. Tijekom cijele večeri pjevačica je promijenila nekoliko haljina, a sve su bile u zlatnim i šljokičastim tonovima.

 

Foto: Profimedia

 

VEZANI ČLANCI:

 

Foto: Profimedia

Mnogi su se na društvenoj mreži X, bivšoj Twitter, zapitali što želi poručiti svojom frizurom i znači li to da želi vratiti stil frizura osamdesetih godina. Britanski tabloid Daily Mail naveo je kako se njezina frizura također uspoređivala s kosom slavnog glumca Kurta Russella iz tih osamdesetih godina, a neki su šaljivo komentirali da ju je sigurno prije same ceremonije 'stresla struja'.

Osim toga, uspoređivali u je i s Farrah Fawcett, Jane Fondom, Julijom Roberts iz komedije "Čelične magnolije", ali i s njezinom kumom - legendarnom Dolly Parton. 

VIDEO: Severina komentirala molitelje unjenom rodnom gradu: 'Ovo je Split u 3 P.M."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije