Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
detalji privukli pozornost

Petra Dugandžić prodaje svoj luksuzni stan u Zagrebu, a ovu prostoriju priželjkuju brojne Hrvatice

Petra Dugandžić
Foto: Petar Glebov/Pixsell, Davor Višnjić/Pixsell
1/7
26.01.2021.
u 08:00

Glumica prodaje stan koji ima četiri sobe te jednu sobu koja je namijenjena da bude garderobna. U veselom i šarenom stanu ističu se razni detalji, a posebno je zanimljiv simpatični balkon.

Naša glumica Petra Dugandžić na Facebooku je objavila da prodaje stan. Glumica je objavila nekoliko fotografija stana, a zanimljiv stil u dizajnu interijera privukao je brojne lajkove i komentare.

Foto: Daniel Pavlić

Glumica prodaje stan koji ima četiri sobe te jednu sobu koja je namijenjena tome da bude garderoba, walk-in ormar koji su nakon serije ''Sex i grad'' poželjele mnoge Hrvatice. U veselom i šarenom stanu ističu se razni detalji, a posebno je zanimljiv simpatični balkon. 

Foto: Daniel Pavlić

U vrlo luksuzno uređenom stanu od 81 m2 nalazi se i kupaonica koja ne izgleda tipično, a najviše mjesta zauzima velika prostrana kada. 

Foto: Daniel Pavlić

Glumica Petra početkom prošle godine požalila se kako joj je zbog novonastale situacije s koronavirusom ugrožena egzistencija. U intervjuu za Gloria.hr kazala je kako je kao slobodni umjetnik navikla preživljavati od projekta do projekta, jer u gradskim kazalištima, tvrdi, nema mjesta za nju. Rekla je kako je bilo perioda i kada nije radila pet godina te da je navikla na život bez sigurnosti, no novonastala situacija ostavila ju je u stanju šoka.

– Surađujem s četiri kazališta koja su sva ovih dana zatvorila svoja vrata. Spoznaja da sam do daljnjeg ostala bez prihoda, blago rečeno, zastrašujuća je. Bez prostora za manevar, bez plana i ikakve zaštite od države – kazala je Petra. Dugandžić kaže kako su svi njezini projekti vezani za kazališta koja trenutačno ne rade. Dodaje da nema ponuda za snimanja te da je bez prihoda i mogućnosti da radi. U intervjuu je zahvalila kolegicama koje su joj ponudile financijsku pomoć. – Dirljivo je koliko podrške si međusobno dajemo. Nisam sama u ovoj katastrofi – kazala je Petra tada.

 

Ključne riječi

Komentara 56

MA
Marija23
08:44 26.01.2021.

Preživljava od projekta do projekta,a živi u luksuzu :))

PS
popevke sAm slagal
09:16 26.01.2021.

Zapruđe, 81 m2 - baš luksuz? Ja sam, po naslovu, mislio da se radi o 181 m2 sa bazenom na Tuškancu. Klasična novinarska kontrausluga.

AV
Avimm
11:01 26.01.2021.

Zivis na visokoj nozi ,a kad dode kriza onda placi po fejsu i kukaj,zanimljivo da sve , face ,,iz tog miljea isto rade i placu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije