Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Oni su naočiti i zgodni i traže srodnu dušu

Ženim sina
Foto: Nova TV
1/4
11.02.2017.
u 13:29

U potrazi za idealnom životnom partnericom kanidatima pomažu njihove majke, a svaka od njih ženi oženiti sina

Nova TV priprema show “Ženim sina?” koji je oduševio gledatelje diljem svijeta, a u njemu kandidati u potrazi za srodnom dušom, uz pomoć svojih majki, imaju priliku pronaći idealnu životnu partnericu.

U potragu za idealnom snahom upustili su se Adnan i majka Merima Avdić iz Rijeke, Elvis i majka Elanoris Vaupotić iz Splita te Marko i majka Ana Sandalić s otoka Raba.

Adnan trenutačno radi kao kuhar, a s obzirom na to da je radio na brodu kao brodomonter i često izbivao iz kuće, kako kaže, nije mogao održati stabilnu vezu. Od djevojke očekuje da bude iskrena i ozbiljna, a izgled mu nije bitan ako je djevojka, napominje, dobra srca.

Po zanimanju fotograf, a po pozivu mađioničar, animator za djecu, 20-godišnji Elvis želi djevojku koja je pozitivna, razumna, spontana, otvorena i kreativna. Savršeni trenutak s budućom odabranicom vidi uz romantičan zalazak sunca na predivnoj pješčanoj plaži.

Da svaka majka jednu želju ima – oženiti sina, otkrila je Ana Sandalić, majka 38-godišnjeg Marka. Svestrani Rabljanin konzultant je za naftnu industriju, vlasnik vrlo popularnog kluba, a osim što se bavi iznajmljivanjem apartmana, nezavisni je političar pa često drži organizacijsku palicu brojnih događanja na Rabu. Ne zanimaju ga površne veze, nego traži iskrene emocije. Bitno mu je da fascinira djevojke, a na prvom spoju potrudio bi se da djevojka doživi nešto što nije nikad prije. Adnan, Elvis i Marko, baš kao i njihove majke, samo su neki od kandidata koji spremno čekaju novu životnu avanturu, a sve djevojke koje su u potrazi za srodnom dušom još se stignu prijaviti.

>>Alojz, Dino i Sandra pronašli srodne duše u RTL-ovom showu

 

Ključne riječi

Komentara 1

PU
Puflec
16:08 11.02.2017.

joj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije