Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Odbrojavaju se dani i preostala mjesta

Progledaj srcem
16.04.2024.
u 15:11

Još samo 40 dana do duhovno-glazbenog spektakla ''Progledaj srcem'' u zagrebačkoj Areni

Preostalo je još samo 40 dana do velikog duhovno-glazbenog spektakla ''Progledaj srcem'' koji nas očekuje 24. i 25. svibnja u zagrebačkoj Areni. Ljudi iz svih dijelova Hrvatske i inozemstva tih dana ispunit će zagrebačku Arenu koja će biti mjesto molitve, zajedništva i slavljenja. 

Nakon što je 18 500 mjesta za 25. svibnja rasprodano gotovo tri mjeseca prije, mjesta za novootvoreni datum 24. svibnja svakog je dana sve manje. Sudeći prema zanimanju, i za ovaj dodatni datum tražit će se mjesto više. 

Novost: Otvorene ulaznice za Fan pit zonu!

Vijest koja će sigurno razveseliti mnoge mogućnost je sudjelovanja u potpuno novom doživljaju ovoga glazbeno-duhovnog spektakla. Iz samog središta zbivanja, iz Fan pit dijela koji okružuje dio pozornice, pratite cijeli program i doživite nezaboravno ozračje. 

Osigurajte svoje mjesto još danas te na nekom od prodajnih mjesta Eventima, Tisak Medije, Petrola ili galerija Laudato kupite svoje ulaznice ili ih kupite online u sustavu Eventima

Duhovni program prvog dana, u petak 24. svibnja, predvodit će vlč. Dražen Radigović i Božja slava band te p. Sebastijan Šujević i Alan Hržica, a u subotu don Damir Stojić i Božja pobjeda, te kao i prvog dana, drugi dio programa vodit će p. Sebastijan Šujević i Alan Hržica.

U slavljeničkom dijelu programa na pozornici će se naći najbolja imena duhovne-glazbene scene u Hrvatskoj: Alan Hržica, Amorose, Božja slava band, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, Ivana i Marija Husar, Matej Galić, Rafael Dropulić Rafo, Sestre Palić, Stijepo Gleđ Markos, Vanessa Mioč, Zvonimir Kalić, a molitvu u slavljenju predvodit će don Mijo Grozdanić. 

Foto: Laudato TV

Roditelje s djecom razveselit će vijest da je za vrijeme Duhovne obnove 24. i 25. svibnja za djecu od 4 do 10 godina organizirana igraonica uz animatore. Na njoj će uz igru djeca uživati i u premijeri 5. sezone popularne crtane serije ''Superknjiga'' i druženju s omiljenim junakom Gizmom, od 17:30 do 20:30. Za sudjelovanje djeteta potrebno je prijaviti se do 10. svibnja 2024. ili do popunjenja kapaciteta.  

Organizatori poručuju: ''Već deset godina gledamo srcem. I ove godine slavimo Gospodina zajedno u molitvi, glazbi, notama do neba, riječima do srca. Uz zvukove vjere, ritmove nade, duhovno-glazbeni događaj godine čeka vas da zajedno progledamo istinom, dušom i srcem''.

Projekt ''Progledaj srcem" nastao je kao koncert podrške osnivanju prve katoličke televizije u Hrvatskoj, Laudato TV-a, a danas, deset godina nakon toga, razvio se u najznačajniji duhovno-glazbeni događaj godine u ovom dijelu Europe. Nakon brojnih dvorana koje je ''Progledaj srcem'' rasprodao tijekom godina, 2022. na maksimirskom stadionu okupio je više od 50 000 ljudi, a prošle godine njegovo izdanje uključilo je cjelodnevni duhovni program. ''Progledaj srcem'' zaista je projekt koji svake godine pomiče granice, promovirajući hrvatsku scenu duhovne glazbe te vrijednosti istine, ljepote i dobrote.

''Iz godine u godinu rastemo zaJedno. Rijeka milosti slit će se na Arenu Zagreb 24. i 25. svibnja i na sve one koji će zajedno s nama slaviti Gospodina, koji će se onda svojim kućama, gradovima i društvu vratiti te proširiti radost i zajedništvo. S nestrpljenjem vas očekujemo i radujemo se'', poručila je direktorica projekta ''Progledaj srcem'' i izvršna producentica Ksenija Abramović.

Zato, budite i vi dio ovogodišnjih izdanja ''Progledaj srcem'' i svoje ulaznice nabavite još danas!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije