Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SELO

Objavljeno kako će izgledati reality show Une TV koji će voditi naša pjevačica i srpski glumac

Show 'Selo'
Foto: Una TV
1/7
15.02.2022.
u 14:21

Maja Bajamić i Stefan Bundalo vodit će show "Selo" koji će nas vratiti u prošlost, a zanimljivo je da će u njemu natjecatelji biti podijeljeni u timove, pa će se ekipa iz Hrvatske boriti protiv predstavnika Srbije i Bosne i Hercegovine.

Una TV danas je na društvenim mrežama objavila prvu najavu novog regionalnog reality showa koji će voditi naša pjevačica Maja Bajamić i srpski glumac Stefan Bundalo. Show "Selo" vratit će nas u prošlost, a zanimljivo je da će u njemu natjecatelji biti podijeljeni u timove, pa će se ekipa iz Hrvatske boriti protiv predstavnika Srbije i Bosne i Hercegovine. Natjecatelji će morati pokazati razne vještine, surađivati s drugima i boriti se za glavnu nagradu od 50 tisuća eura. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za "Selo" slanjem e-maila na adresu selo@una.world.

Podsjetimo, Una TV s radom je započela krajem prošle godine, no do sada su emitirane većinom serije i filmovi te kviz "Pogodi mi godine" koji ide utorkom. Odnedavno srijedom gledamo i istraživački magazin "Lice pravde" koji vodi Ivana Paradžiković, bivša voditeljica emisije "Provjereno" Nove TV. 

Reality show za Maju Bajamić bit će voditeljski debi, kojem se posebno veseli. 

– Veliko mi je zadovoljstvo biti dio te multimedijske platforme. Velika je priča i drago mi je da će se program gledati u drugim zemljama, budući da se nikad nisam ograničavala samo na hrvatsko tržište. Veseli me što ću voditi novi show koji će biti zabavan i poučan – rekla nam je Maja.   

Urednik zabavnog programa Une TV jest i Daniel Delale, gledateljima najpoznatiji po „Red Carpetu“ Nove TV, a proteklih pola godine vodio je „Jutrogram“ na Z1 televiziji. S Une TV potvrdili su nam i kako ćemo na njihovu glavnom kanalu uskoro gledati i svjetski poznati glazbeni show „I Can See Your Voice“ za koji su u tijeku intenzivne pripreme. 

Veličanstveni studio, žiri sastavljen od velikih zvijezda regije i natjecatelja, među kojima će biti super talentirani pjevači, ali i oni bez tako sjajnog glasa, pridonijet će vrhunskoj zabavi za cijelu obitelj. Žiri će imati pune ruke posla, a njihov će glavni zadatak biti pomoći glavnom natjecatelju da pogodi tko je pravi pjevač među šest onih koji dolaze na pozornicu, a koji su različitih struka. Ako natjecatelj uspije prepoznati i pogoditi tko je pravi pjevač među sudionicima, osvaja vrijednu novčanu nagradu. Ova je emisija puna komičnih scena, ali zahtijeva i iznimnu koncentraciju natjecatelja te logično promišljanje.

VIDEO: Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Balkanska_Analitika
Balkanska_Analitika
17:40 15.02.2022.

Hrvatska protiv srpskog sveta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije