Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna amber

Objavljen video u kojem zaručnica Johnnyja Deppa izvodi striptiz

Amber Heard  Johnny Depp
Foto: Big Pictures/PIXSELL
1/3
07.10.2014.
u 14:20

Nakon što su se brojne slavne dame našle na meti hakera pa su procurile njihove golišave fotke, na red je ponovno došla i Amber Heard...

Nakon što su se brojne slavne dame našle na meti hakera pa su procurile njihove golišave fotke, na red je ponovno došla i Amber Heard.

Zaručnica slavnog Johnnyja Deppa ovog puta je na meti zbog snimke na kojoj pleše striptiz za glumca. U objavljenom videu Amber se vrti oko šipke te diže majicu.

Potom poručuje svoj zaručniku da se vrati kući jer ga treba. Već su svijetlo dana ugledale i njezine golišave fotografije upućene Deppu. Proteklih mjeseci veliki broj intimnih fotografija slavnih dama ugledao je svijetlo dana, pa su se na meti našli i Kate Upton, Jennifer Lawrence te Kim Kardashian.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Procurile golišave fotke koje je Amber Heard slala Johnnyju Deppu

>>Baš si dobro pristaju: Depp i Amber Heard zadivili na crvenom tepihu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije