Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček

Novogodišnji specijal emisije 'Zvijezde pjevaju' uvode gledatelje HRT-a u 2024. godinu

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/8
19.12.2023.
u 21:10

U ovom posebnom izdanju showa, ne biraju se nabolji pjevači jer već znamo koji su to, nego se bira – najzabavniji par. O tome će odlučivati popularni trio u ocjenjvačkom sudu – Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja – te publika u studiju

Nakon prisjećanja na neka prošla vremena uz novi zabavni kviz Hrvatske televizije “Godina za pamćenje” i povratak u milenijsku 2000. godinu, u 21.30h HRT nas uvodi u 2024. godinu. Na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) pripremili su novogodišnji specijal “Zvijezde pjevaju”. Zapjevajte zajedno s poznatim parovima, zvijezdama i mentorima iz mnogima najdražeg raspjevanog showa i odaberite svoj najzabavniji par, par s kojim biste dočekali Novu godinu.

U ovom posebnom izdanju showa, ne biraju se nabolji pjevači jer već znamo koji su to, nego se bira – najzabavniji par. O tome će odlučivati popularni trio u ocjenjvačkom sudu – Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja – te publika u studiju. Ali i gledatelji mogu svog favorita odabrati na društvenim mrežama.

Za titulu najzabavnijeg novogodišnjeg para natječu se: influnser Marco Cuccurin i pjevačica Mia Negovetić, glumica Lucija Šerbedžija i glazbenica Ivanka Mazurkijević, influenserica Ella Dvornik i glazbenik Goran Bošković, kvizaš i lovac iz Potjere Krešimir Sučević Međeral i pjevačica Ivana Kindl, voditelj i komičar Davor Jurkotić i pjevačica Gina Damjanović, glumac Lovro Juraga i pjevač Vjeko Ključarić, stand up komičar Ivan Šarić i pjevačica Lara Antić Prskalo te glumac Domagoj Janković i pjevač Alen Đuras.

U show programu emisije gledat ćemo zabavan par koji ponovno rasprodaje koncerte – Neki to vole vruće! Uz standardni žiri i poznate parove iz prethodnih sezona, kroz emisiju vas vode njezina zaštitna lica – Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Producentica je Dunja Sablić, scenarist Alen Đurica, redatelj Tihomir Žarn i urednica: Uršula Tolj. Zvijezde koje pjevaju odlična su uvertira za doček Nove 2024., a zatim oko 22.50h slijedi novogodišnji tulum.

Neka od najjačih imena hrvatske glazbene scene rasplesat će vas i raspjevati uz brojne hitove izvedene uživo: Danijela Martinović, Željko Bebek, Zabranjeno pušenje, Daleka obala, Vesna Pisarović, Zsa Zsa, Mia Dimšić, Psihmodo pop, Marko Tolja, Domenica, Gazde, Rišpet, Tomislav Bralić i Intade, Aerodrom, Vigor, Silente, Bojan Jambrošić te Sanja, Zec i Marinko s hitovima Novih fosila. Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja pokušat će ocijeniti i tulum kojim dočekujemo novu godinu, te će se okušati u ulozi neformalnog žirija odnosno opuštenih voditelja. Uz to, naravno neće propustiti priliku i da zapjevaju.

VIDEO Bivša predsjednica u neobičnom izboru obuće: U centru Zagreba viđena u japankama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije