Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bild otkrio tajnu

Nives Celzijus u vezi je s bivšom zvijezdom Real Madrida?

nives
Foto: Instagram
1/6
14.04.2016.
u 09:20

Par je snimljen u VIP loži stadiona Santiago Bernaebu u Madridu, gdje su pogledali utakmicu Reala i Wolsfburga

Najtiražniji europski tabloid, njemački Bild, u svom je novom broju na naslovnici objavio vjerojatno najčuvaniju tajnu hrvatske estrade! Nives Celzijus nakon rastave od Dine Drpića navodno ponovno ljubi nogometaša, i to ni manje ni više nego Christopha Metzeldera, legendarnog njemačkog reprezentativca, koji je najpoznatiji kao igrač Borussije iz Dortmunda, a u karijeri je branio i boje Reala iz Madrida te Schalkea.

Par je snimljen u VIP loži stadiona Santiago Bernaebu u Madridu, gdje su pogledali utakmicu Reala i Wolsfburga. Metzelder je Bildu komentirao kako su Nives i on samo dobri prijatelji te kako mu je drago da su se ponovno vidjeli.

 

Pogađate gdje sam ? :)

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Pokušali smo doći do Nives Celzijus, no nije odgovarala na naše pozive. Njezin menadžer Vedran Strukar potvrdio nam je kako se popularna pjevačica nalazi u Madridu s Metzelderom, no nije imao komentara na pitanje jesu li u vezi. Neslužbeno smo doznali kako je par zaista u vezi te su dosad to uspješno skrivali. Zanimljivo je kako je Nives prije sedam godina bila kolumnistica Bilda, a u jednom tekstu je upravo Metzeldera izdvojila kao jednog od najzgodnijih nogometaša na svijetu.

 

Noche de remontada en el #bernabeu #realmadrid #halamadrid #rmawob @uefachampionsleague @realmadrid

A photo posted by Christoph Metzelder (@christoph_metzelder) on

>>Nives Celzijus ljutita jer je u medijima nazivaju starletom

>>Nives Celzijus nije štedjela poljupce u kvizu 'Pet na pet'

Komentara 5

LE
lega01
12:19 14.04.2016.

A po čemu je on to legendaran?

DU
Deleted user
10:21 14.04.2016.

ma bez veze..... Nives i ja smo skupa 2. godine

BE
beitsche
21:43 14.04.2016.

Dobila je kitu cvijeca vec na prvom sudaru. .kad se probudila kupila je vecernji da vidi horoskop. .jer je zeljela da Bude sigurna da to nije bio samo San. .sve ju kostalo 500 kuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije