Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoki obračun

Nives Celzijus ljutita jer je u medijima nazivaju starletom

nives celzijus
Foto: Instagram
1/5
25.02.2016.
u 08:26

Dragi srpski novinari, vaše starlete također izvode ovakve pjesme? Potpisuju ih najtraženiji autori? Redovito se vrte po radijskim i TV postajama? Nalaze se na nacionalnim top-listama? Izdaju ih najbolji diskografi u državi? , upitala je Nives

Nives Celzijus na svom Instagram profilu žestoko se obračunala sa srpskim novinarima koji je, unatoč milijunima pregleda njezinih pjesama na YouTubeu i napisanim knjigama koje se dobro prodaju, i dalje nazivaju starletom.

– Dragi srpski novinari, vaše starlete također izvode ovakve pjesme? Potpisuju ih najtraženiji autori? Redovito se vrte po radijskim i TV postajama? Nalaze se na nacionalnim top-listama? Izdaju ih najbolji diskografi u državi? Zanimljivo, napisala je Nives uz fotografiju iz svog novog spota za pjesmu “Tebi u inat”, koju je napisao hitmejker Dušan Bačić. Spot je već pregledan milijun i 600 tisuća puta na YouTubeu. 

>>'Tebi u inat' zarazna glazbena suradnja mladih nada Tarapana banda i iskusne Nives Celzijus!

>>Hrvatska Monica Bellucci sustiže Seve i Jelenu Rozgu

Ključne riječi

Komentara 13

ZW
zwone007
09:10 25.02.2016.

U pravu je "zena" ,treba ju zvati prostitutka,sto je ispravno za nju.....

SE
sestrićna
11:43 25.02.2016.

ljuta je jer želi da je nazovu pravim imenom.. k....tina..

DU
Deleted user
08:51 25.02.2016.

Naravno da nije starleta ona je jednostavno star(a).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije