Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena Nina Badrić

Nije važno ima li muškarac pivski trbuh i je li proćelav ako je meni privlačan

Nina Badrić u haljinama Matije Vuice
Foto: Andreja Damnjanović
1/3
30.12.2016.
u 11:18

Pjevačica je za IN Magazin otkrila ima li istine u napisima da je bila u vezi s Goranom Bogdanom i Jankom Popoviće Volarićem

U razgovoru za IN Magazin Nove TV pjevačica Nina Badrić otvoreno je govorila o svom ljubavnom životu i muškarcima s kojima su je mediji spajali, a s kojima nikada nije bila u vezi. 

Na višemjesečna šuškanja kako je u vezi s jednim beogradskim menadžerom Nina odmahuje rukom i kaže: – To je meni postalo već pomalo degutantno da svako malo moram čitati o sebi razne laži, gluposti, neistine i da me pri tome nitko ne nazove i provjeri ima li uopće u čemu istine.

Kaže da joj je bilo i jako smiješno kad ju se povezivalo s njezinim najvećim obožavateljem Mirzom Mustafagićem koji već godinama vodi njezinu službenu stranicu. Često se Ninu povezivalo i s mlađim muškarcima i to glumcima Jankom Popovićem Volarićem i Goranom Bogdanom. Pjevačica demantira veze s navedenim glumcima i kaže kako je se često povezuje s mlađima zato što je bila u braku s muškarcem mlađim od sebe.

– Ja sam samo jedanput bila u braku s mlađim i to će me vjerojatno pratiti cijeli život kao jedna predrasuda – kaže. Na pitanje koji tip muškarca bi za nju bio idealan, Nina odgovara kako fizički izgled nije presudan da bi joj se netko svidio i osvojio njezino srce.

– Pametna žena priželjkuje pametnog muškarca. Sebe smatram pametnom ženom. Ništa mi nije važno ima li pivski trbuh, je li proćelav, ima li kratke noge ili je ostatku svijeta fizički neprivlačan ako je meni dovoljno privlačan, privlačna njegova inteligencija, humor, duhovitost. Takav frajer me može privući. Evo, tko je takav, neka se javi – poručila je glazbenica. 

Komentara 10

PS
popevke sAm slagal
18:58 30.12.2016.

Ova već javno moljaka frajera. A kriteriji su joj znatno niži nego u moje žene. Kad izgubiš najbolje godine s mlađim od sebe koji, gle čuda, prije ili kasnije ode s piletinom, onda ti pobjegne vrijeme, izgubiš stas i nitko te bucmastu neće. A frajera u redu ispred vrata nema pa nema. O ostvarenju majčinstva da ne pričam.

KA
karlodrago
16:00 30.12.2016.

Nina nije baš u situaciji da mnogo bira .Bit će joj dobar i pozamašan traktorista.

Avatar Pinokio
Pinokio
15:34 30.12.2016.

Taj sam kompletno jos uz to siromah. Imam li sanse?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije