Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nicole Kidman:

'Bježala sam od života i osjećala sam se usamljeno kao nikad'

Nicole Kidman
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
12.10.2015.
u 08:58

Glumica Nicole Kidman (48) otvoreno je progovorila o tome kako se osjećala nakon raspada 10-godišnjeg braka s Tomom Cruiseom

Glumica Nicole Kidman (48) progovorila je o svom životu nakon raspada prvog braka, onog s glumcem Tomom Cruiseom. Priznala je kako se tada osjećala najusamljenijom.

O svom bivšem suprugu, djeci i sadašnjem suprugu Keithu Urbanu govorila je na Ženskom svjetskom summitu u Londonu. Ona i Tom Cruise rastali su se 2001. godine nakon više od 10 godina braka.

– Tada sam bježala od svog života. Nisam se mogla suočiti sa stvarnošću, a kao glumac imate taj privilegij da se možete izgubiti u nečijem tuđem životu i postanete netko drugi na određeno vrijeme. I kad pogledam unatrag, uistinu sam to radila – priznala je lijepa glumica koja je majka četvero djece.

– Onda sam nekako prigrlila svoj život i sabrala se, a za to mi je trebalo nekoliko godina, no tada sam jako puno radila. Posao je bio odličan za mene, a sav naporan rad nagrađen je Oscarom – rekla je. Nakon osvajanja Oscara 2003. za glavnu ulogu u filmu Sati kaže kako je imala prosvjetljenje.

– Sjedila sam u Hotelu Beverly Hills, sve je oko mene bilo savršeno, a ja sam bila usamljenija nego ikad prije. Bilo je to jako čudno, ali i odlična stvar koja mi se dogodila jer sam se napokon trgnula i shvatila što želim od ovoga života – rekla je.

>> Nicole Kidman otkrila Fallonu u emisiji: Sviđao si mi se, ali nisi reagirao, mislila sam da si gay!

Komentara 2

DU
Deleted user
11:58 12.10.2015.

Neka dode u Hrvatsku raditi za minimalac, bit ce odusevljena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije