Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strastveni bajker

Neutješna obitelj i prijatelji oprostili su se od Davora Andročeca koji je bio kandidat u 'Večeri za 5'

Nova Gradiška: Posljednji ispraćaj Davora Andročeca, bajkera koji je poginuo na motoru u BiH
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/16
30.08.2023.
u 17:26

Davor Andročec život je izgubio u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak u Bosni i Hercegovini

Obitelji i prijatelji oprostili su se danas od Davora Andročeca, kojeg smo upoznali kroz njegovo sudjelovanje u četvrtoj sezoni ''Superpara'' i ''Večere za 5 na selu''. Neutješna supruga Meri snažno je grlila njihovu djecu dok su se opraštali od voljenog supruga i oca. Davor i Meri u braku su bili 30 godina i imaju četvero djece, a najmlađem je 13 godina. Davor Andročec život je izgubio u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak u Bosni i Hercegovini. Bio je strastveni bajker koji se veselio svakom susretu s motoristima, umirovljeni branitelj te otac, djed i suprug. Uvijek je isticao kako mu je obitelj na prvom mjestu,

I njegovi bajkeri su se na poseban način oprostili od njega i oko 14 sati okupili su se ispred Caffe bara IN u Novoj Gradišci, a potom lagano motorima u koloni  krenuli prema groblju gdje je u 15 sati održan posljednji ispraćaj. Davorovo djetinjstvo je bilo iznimno teško. Otac mu je nevjerojatnom igrom sudbine također poginuo na motociklu kad je imao samo šest mjeseci. Spletom okolnosti njegova majka je otišla dalje svojim životom i preudala se, a brigu o njemu i starijem bratu preuzela je baka pokojnog oca, kojoj je bio neizmjerno zahvalan.

VEZANI ČLANCI

Djeca i supruga Meri bili su mu najveća podrška u svemu što je radio, a kako se odigrala njihova ljubavna priča Davor je ispričao pred tv kamerama.

- Naša ljubavna priča je krenula poput Romea i Julije, na balkonu moje sobe u osječkom domu. Vratio sam se s vikend-dopusta od kuće i ponio sa sobom gusti sok od koprive koji je spremila moja baka, pozvao sam moju Dalmatinku i pitao je želi li probati taj sok. Postavila je pitanje hoće li je žariti jezik jer je to kopriva i to sam iskoristio da dođe, proba i uvjeri se da ta kopriva neće ništa, ali sam zato ja bio taj koji je žario - ispričao je Davor koji će silno nedostajati svojim bližnjima i brojnim prijateljima koji su se u velikom broju okupili na njegovom posljednjem ispraćaju. 

VIDEO Omiljeni TV kuhar Melkior Bašić otkrio je Nevenu Ciganoviću zanimljive detalje o svojem životu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije