Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAHIR PETROVIĆ

Tko je bosanski pjevač koji je uhićen jer je usmrtio pješaka? U popularnom showu svađao se sa žirijem

Mahir Petrović
Foto: Screenshot
1/4
30.08.2023.
u 15:45

Uhićeni mladić je Mahir Petrović, sudionik "Zvezda Granda". Nesreća se dogodila 31. srpnja, kada je u PS Gornji Vakuf - Uskoplje je prijavljeno da se dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao pješak J.B., dok je vozač putničkog motornog vozila pobjegao s mjesta nesreće.

Mahir Petrović, bosanskohercegovački pjevač koji je danas uhićen zbog toga jer je u Gornjem Vakufu-Uskoplju usmrtio pješaka nakon prometne nesreće te pobjegao  se prošle sezone natjecao u Zvezdama Granda. Ima 26 godina i završio je frizersku školu. U slobodno vrijeme bavi se karateom. Za sebe je tada rekao da je uporan, a mana mu je dugačak jezik. Glazbeni uzor mu je Jašar Ahmedovski.

Na natjecanju je istaknuo kako često nastupa te je zbog toga uglavnom dolazio s promuklim glasom. Inače, Mahir je tijekom natjecanja bio jedan od najvećih favorita, a svi su bili šokirani kada je ispao. Tada je rekao da nije stigao na pripreme mentora jer je imao prometnu nesreću.

Mahir Petrović u jednoj emisiji "Zvezda Granda", koja je za njega te sezone bila i posljednja, pjevao je pjesme Šabana Šaulića i Jašara Ahmedovskog. Dobio je tri glasa što ga je odvelo u baraž dok je protukandidatkinja iz Banovića dobila maksimalnih 6 glasova.

VEZANI ČLANCI: 

Nakon izvođenja pjesama uslijedili su komentari žirija od kojih je najgrublja bila Marija Šerifović i istakla da se Šaban Šaulić vrti u grobu kao turbina nakon što je Mahir izveo Šabanovu pjesmu. Mahir joj je odgovorio da su prolazili i gori od njega, a u raspravi je Snežana Đurišić rekla odbojno i vidno bijesna da Mahir ide kući.

Podsjetimo, policijski službenici PU Bugojno uspješno su rasvijetlili ubojstvo koje je počinio 26-godišnji vozač na području Gornjeg Vakufa. Vozač je automobilom usmrtio pješaka a zatim pobjegao s mjesta nesreće. 

Kako saznaje portal Avaza uhićeni mladić je Mahir Petrović, sudionik "Zvezda Granda". Nesreća se dogodila 31. srpnja, kada je u PS Gornji Vakuf - Uskoplje je prijavljeno da se dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao pješak J.B., dok je vozač putničkog motornog vozila pobjegao s mjesta nesreće.

- Operativnim radom na terenu policijski službenici PU Bugojno su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetog krivičnog djela M.P., rođen 1997. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja, koji je u trenutku nesreće upravljao putničkim motornim vozilom marke Audi, dok je za krivično djelo pomoć počinitelju poslije učinjenog krivičnog djela osumnjičen I.P., rođen 1972. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja - navodi se u saopćenju MUP-a SBK. 

VIDEO: Mijoković iskreno: 'prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona' 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije