Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BOKI KOTORSKOJ

Neda Ukraden u luksuznoj vili ima svoju oazu mira, a u njoj organizira i druženja za pamćenje

Foto: Instagram
1/27
10.03.2024.
u 08:00

Kuća u Boki Kotorskoj okružena je zelenilom s puno cvijeća, a u dvorištu ima i svoj voćnjak. Vrijedi istaknuti i dnevni boravak koji ima kožnu garnituru i kamin, a pjevačica tvrdi kako se u toj kući organiziraju i brojna druženja i zabave.

Pjevačica Neda Ukraden (73) svojom figurom često oduševljava svoje obožavatelje, a neke od fotografija koje dijeli snimljene su i u kupaćim kostimima, a tada se obično nalazi u svojoj ljetnoj rezidenciji. Naime, glazbenica ljeti uživa u Boki Kotorskoj, gdje ima kuću s velikom okućnicom, a zimi je u Beogradu, gdje ima luksuzan stan. Kuća u Boki Kotorskoj okružena je zelenilom s puno cvijeća, a u dvorištu ima i svoj voćnjak. Vrijedi istaknuti i dnevni boravak koji ima kožnu garnituru i kamin, a pjevačica tvrdi kako se u toj kući organiziraju i brojna druženja i zabave.

- Ne možete vjerovati kakve tulume imamo. Onda ne pjevam samo ja, pjevamo svi. I to do ponoći. Okupimo se ovdje na terasi i uživamo. Kakve su fešte ovdje bile... – rekla je jednom prilikom Neda za Kurir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

VEZANI ČLANCI

 

Inače, Neda ima i vilu u Imotskom. Raskošno zdanje zove se Neda i nalazi se u Glavini Donjoj gdje je pjevačica provela mnoge ljetne i zimske praznike kod svoje bake. U imotskom kraju je živjela do svoje druge godine i jedne od najljepših uspomene je tu stvorila.

 - Znate, korijeni su čudo. Džaba, možeš bilo gdje živjeti, na bilo kojoj adresi, ali uvijek si vezan za svoj rodni kraj. Ja sam spavala u svim svjetskim najelitnijim hotelima, ali najljepše spavam u mojoj Glavini Donjoj - rekla je jednom prilikom Neda.
U luksuznom zdanju koje je Neda izgradila u svom rodnom kraju mogu uživati i njezini obožavatelji i zaljubljenici u ovaj kraj koji okružuje predivna priroda. Naime, svoju vilu poznata pjevačica daje u najam te tako na stranici Booking možete provjeriti slobodne termine i saznati cijene najma. Vila Nede Ukrade, kako piše na ovoj internet stranici ima grijani bazen, terasu, besplatno privatno parkiralište i besplatni WiFi.

GALERIJA Sjećate li se "malog Mate"? Sa samo 10 godina snimio je hit

1/7

 

Kuća za odmor ima pet spavaćih soba, TV i potpuno opremljenu kuhinju koja gostima nudi perilicu posuđa, pećnicu, perilicu rublja, mikrovalnu pećnicu i hladnjak. Na prvom katu je dnevni boravak i kuhinja, jedna spavaća soba, jedna kupaonica i dodatni wc. Unutarnje stepenice vode na drugu etažu na kojoj se nalaze četiri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Na drugom katu prostrana terasa s jacuzzijem poziva na opuštanje i uživanje u nezaboravnom pogledu na okolne vinograde i prekrasnu Imotsku krajinu, piše u opisu na stranici Booking. Modro jezero udaljeno je 2,7 km od vikendice, dok je crkva sv. Lovre udaljena 27 km.

Najbliža zračna luka je Zračna luka Brač, udaljena je 41 km od objekta, piše na stranicama za iznajmljivanje. Na kalendaru iznajmljivanja za sljedeću godinu prvi slobodni termini su u lipnju te na početku lipnja cijena jednog noćenja iznosi 407 eura, dok se od 25. lipnja cijena povećava na 423 eura, dok u srpnju u samom srcu sezone noćenje u Nedinoj vili je 484 eura. U dodatnom opisu o najmu piše kako kuća nije prikladna za grupe mladih niti za zabave poput djevojačke ili momačke te kako je obavezan depozit u iznosu od 500 eura.  

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec?

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
14:40 10.03.2024.

Navodno ima i pjevačica Hrvatica, pa kad se zabunite može nekaj i o njima? Ili samo i jedino vaš region, daleko od civilizacije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije