Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se nje?

Naša bivša TV voditeljica promijenila je karijeru i nestala iz javnosti, a sada je otkrila da ima novi posao

Rijeka: Poznati se okupili na partyju Fiesta cubana
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/16
09.03.2024.
u 14:00

Supruga bivšeg rukometnog reprezentativca Mirze Džombe, Belma u trčanje se zaljubila prije šest godina, a četiri mjeseca se pripremala za ovaj maraton.

Bivša TV voditeljica Belma Džomba povukla se iz javnosti sudjelovala je na maratonu u Japanu, točnije Tokiju te je odradila 42 kilometra. Supruga bivšeg rukometnog reprezentativca Mirze Džombe u trčanje se zaljubila prije šest godina, a četiri mjeseca se pripremala za ovaj maraton. 

"Bilo je predivno, zaista očaravajuće. Imala sam osjećaj da sam u nekoj rijeci i plutam nizvodno bez upotrebe snage mišića. Od prvog do zadnjeg trenutka, nošena publikom, ostalim trkačima, nisam ni primijetila da sam odradila tih famoznih 42 kilometra i zaradila svoju prvu maratonsku medalju. I to medalju jednog od šest najvažnijih maratona", izjavila je Belma za Gloriju koja je u Japanu bila sa suprugom Mirzom i njihove dvije kćeri, Unom i Adom


 
Belmu Džombu pamtimo kao jedno od zaštitnih lica RTL-a gdje je vodila emisije "Večera za 5" i "Pobijedi Šolu". Nakon što se 2010. godine  udala za rukometaša Mirzu Džombu, odlučila je napustiti male ekrane i  prije šest  godine nakratko se vratila na RTL i zajedno s Davorom Jurkotićem vodila je emisiju "Da pukneš".  

– Televizija je moja prva i najveća ljubav i tko se time zarazi nikada se ne može izliječiti, ali ne fali mi ekran i taj dio ambicije je iza mene. S druge strane, pravo je lijepa crtica u mojoj biografiji i pokušala sam se pripremiti za pravosudni ispit, ali shvatila sam brzo kako pravo nije dio mog života – izjavila je Belma svojedobno za RTL. Prije nešto više od tri godine Belma je stupila na funkciju direktorice Turističke zajednice Općine Kostrena nakon što je dotadašnja direktorica Sandra Svetić iz privatnih razloga zatražila razrješenje s ove funkcije. Na poziciju direktorice Belma je izabrana u mandat od četiri godine, a kada je počela raditi ovaj posao rekla je:

VEZANI ČLANCI: 

 

- Raditi na prosperitetu mjesta u kojem sam se rodila i odrasla, oduvijek je bila moja želja. Nakon godina profesionalnog iskustva, došlo je vrijeme da to napokon i ostvarim. Nadam se da ću vrlo brzo opravdati povjerenje koje mi je ukazano prilikom odabira na funkciju direktorice TZ-a Općine Kostrena te da ću u suradnji s Općinom Kostrena, gospodarskim subjektima koji djeluju na području Općine i mještanima, doći do zajedničkog cilja. Radujem se nadolazećem životnom periodu.

Sada je otkrila i da ima novi posao:  - Upravo sam postala ravnateljica Centra kulture Kostrena - rekla je za Story

GALERIJA Marko Grubnić puno se promijenio od početka karijere, a pogledajte kako se tada odijevao

Rijeka: Poznati se okupili na partyju Fiesta cubana
1/21

Voditeljica i rukometaš svoju romansu su započeli 2009. godine, a godinu dana kasnije vezu su okrunili brakom. Kad su počeli vezu, on je igrao u Poljskoj a ona je bez imalo dvoumljenja dala otkaz na televiziji i pridružila mu se. Odlazak u Kielce i prekid s dotadašnjim načinom života, rekla je jednom prilikom, pokazao se kao ispravna odluka. Mirza se također brzo nakon njihovog vjenčanja oprostio od rukometa i okrenuo se građevinskom poduzetništvu. Par ima dvije kćeri; Adu i Unu.

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije