Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SINGL

Neda Parmać: Sad sam ipak prije majka nego pjevačica

neda parmać
Foto: Promo
19.05.2015.
u 17:00

Kćer Adrijanu rodila je prije godinu i pol te se potpuno posvetila majčinskim obvezama, ali polako se vraća na pozornicu

Nakon godinu i pol od rođenja kćeri Adrijane, pjevačica Neda Parmać vraća se na scenu. Sutra će biti prikazan spot za pjesmu "Zid" za koju je tekst napisao Tvrtko Hrelec, Nedin šogor.

– Bilo mi je zadovoljstvo snimati, a gušt je još veći jer je na setu vladala obiteljska atmosfera – kaže Neda. Na snimanju spota pridružili su joj se sestra, otac i suprug Damir Klačar, inače tenor HNK. – Imam sreću što šogoru mogu reći svoj stav. Dosad su se ljudi često znali uvrijediti kad bih rekla svoje mišljenje – kaže Neda.

Otkako je postala majka, posao je u drugom planu. – Volim provoditi vrijeme s kćeri i zato posao ispašta. Zasad sam ipak više majka nego pjevačica – kaže Neda te otkriva da je njezina mezimica prije propjevala, nego progovorila. – S riječima se još borimo, ali zato mi se čini da od pjevanja neće moći pobjeći s obzirom na gene. Već je sa šest mjeseci počela pjevušiti – ponosno će Neda.

>>Neda Parmać rodila djevojčicu!

>>Udala se bivša Femminemka Neda Parmać

Komentara 2

AL
Alkana
22:43 19.05.2015.

Uživaj sa svojom djevojčicom. Za pjevanje uvijek imaš vremena.

RI
rikavac
17:10 19.05.2015.

sto se mene tice nemoras se ni vracat svakako si nikakva pjevacica tako da izgubit necemo nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije