Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
singl 'zid'

Neda Parmać o novoj pjesmi: Želim naježiti što više ljudi

Neda Parmać
Foto: Promo
1/4
08.06.2015.
u 21:17

''Zid'' se jednostavno dogodio. Počeo je s rifom koji mi je odmah sjeo, kaže Neda Parmać

Godinu i pol duga pauza od glazbene scene bila je preduga za glazbenicu i bivšu članicu grupe ''Feminem'' Nedu Parmać koja je ovog proljeća jedva dočekala objaviti svoj novi singl "Zid".

Prije negoli je 2013. godine preuzela najvažniju ulogu u životu, onu majčinsku, objavila je singl "Nitko nikada". No pauza nije dugo trajala, a sada je otkrila kako je za povratak odabrala baš pjesmu ''Zid'' koju je skladao Tvrtko Hrelec.

Nakon pauze od godinu i pol, objavila si singl ''Zid''. Zašto baš ta pjesma?

- "Zid" se jednostavno dogodio. I Tvrtku i meni. Čekala sam mail nakon što mi je autor rekao da ga je poslao. Taj trenutak kada sam ugledala mail mi je bio strašan jer je značio da imam ili nemam pjesmu, ovisno o tome sviđa li mi se... Počeo je "rifom" koji mi je odmah sjeo. Zatim strofa nakon koje sam odahnula. Pa  "bridge" koji me opet uspuhao i onda refren nakon kojeg sam se rasplakala, shvativši da napokon imam svoj prvi singl. Eto, živopisno (smijeh).

Osim što si pjevačica, i autorica si brojnih pjesama koje si pisala za sebe i bivši bend Feminem. Imaš li među njima najdražu?

- Nije mi problem reći da je najljepša pjesma u karijeri benda "Poljupci u boji".

Koliko je teško uskladiti glazbenu karijeru i majčinstvo?

- Moram priznati da je meni prilično teško. Jako sam sretna mama, a isto tako ništa me ne može pokrenuti kao glazba. Teško se odvajam od Adriane naročito zato što se ona teško odvaja od mene. Ali, nisam ni prva ni zadnja, definitivno ne jedina mama koja mora uskladiti obitelj i posao tako da se stvarno ne mogu požaliti jer imam i tu sreću da mogu odbiti projekte koje bi mi remetili odnos s Adri.

Postoji li velika razlika u radu u grupi i u solo karijeri?

- Definitivno postoji. Prvenstveno zato što su se i vremena promijenila.  Ali uživam u solo-karijeri jednako kao što sam uživala u triju.

Kako je slava utjecala na vaš život i požalite li ponekad što ste poznati?

- Nikad nisam požalila odluku da se profesionalno bavim pjevanjem. Ne osjetim teret slave, štoviše, bilo bi dobro da sam mrvicu slavnija (smije se).

Kako birate suradnike?

- Jako mi je bitno da radim s talentiranim profesionalcima koji su prije svega ljudi. Upravo zato što zvuči komplicirano, u životu sam ih imala malo .

Što očekujete od ''Zida''?

- Svjesna sam u kojoj sredini radim i od ove, kao i od svake svoje pjesme, očekujem da nađe svoju publiku koja će tri-četiri minute osjetiti koliko smo dali u pjesmu. Želimo naježiti što više ljudi (smijeh).

>>Neda Parmać: Sad sam ipak prije majka nego pjevačica

>>Premijerno pogledajte - Atraktivna Neda Parmać se vraća sa pjesmom 'Zid'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije