Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENA SPLIĆANKA

Naša pjevačica otvorila sezonu kupanja i pokazala bujne obline. 'Pa ŠČa bude'

Maja Bajamić
Foto: Instagram
1/11
12.05.2023.
u 20:51

"Prvo kupanje i lipota života. ŠČ pa ŠČa bude", napisala je Maja Bajamić pokraj videa za koji je dobila više od 4000 lajkova

Splitska pjevačica Maja Bajamić (31) na Instagramu je objavila video u kojem je pokazala kako je otvorila sezonu kupanja. U videu Maja pozira u dvodijelnom crnom badiću sva sretna te rukama baca vodu u zrak, a u prvom planu je i njena bujna pozadina. 

"Prvo kupanje i lipota života. ŠČ pa ŠČa bude", napisala je Maja pokraj videa za koji je dobila više od 4000 lajkova. 
Inače, Maja svojim objavama često oduševljava sve oko sebe. Lani je tako iznenadila svojim nastupom na CMC festivalu u Vodicama kada se osim svojim vokalnim sposobnostima, istaknula i prozirnom  kreacijom koju je nosila.

Radi se o svjetlucavom, prozirnom kombinezonu ispod kojeg se nalazio crni, dvodijelni komplet. Maja je ovoj kombinaciji dodala i crne štikle, a kosu je svezala u niski rep. Privlačila je poglede i crvenim ružem koji se isticao u ovoj kombinaciji. 

Na svom Instagram profilu često dijeli fotografije i videa iz privatnog života, a fanovi su je često uspoređivali s Kim Kardashian i Jennifer Lopez. 

Dodajmo da Maju, koja trenutno glumi i pjeva u cabaretu Mire Ungara, a pamtimo je i po sudjelovanju u reality showovima kao što su "Farma" i "Tvoje lice zvuči poznato", na društvenoj mreži Instagram prati gotovo 70 tisuća ljudi. 

VIDEO: Objavljena posljednja pjesma Jasmina Stavrosa, obožavatelji shrvani 

 

Ključne riječi

Komentara 10

SA
Sarma
22:06 12.05.2023.

I bolje da nema komentara

CR
crnaguja1950
07:03 13.05.2023.

Znači,nemam pojma ko je dotična a pogotovo ne znam niti jednu njezinu pjesmu

PA
pavlov
10:06 13.05.2023.

A ova biće piva, svom momku na uvo????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije