Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepozvani gosti

Naša manekenka otkrila tko joj je pokvario savršen ručak u Parizu: 'I ovo se dogodilo...'

Foto: Marijana Marinović/NEW YORK
1/10
12.02.2022.
u 21:30

Manekenka Helena Šopar Zadro (35) odlučila je ručak pojesti pokraj poznate fontane u vrtu Tuileries u Parizu, a potom je s pratiteljima podijelila nezgodu koja joj je pokvarila apetit.

Manekenka Helena Šopar Zadro (35) odlučila je ručak pojesti pokraj poznate fontane u vrtu Tuileries u Parizu, a potom je s pratiteljima podijelila nezgodu koja joj je pokvarila apetit.

-Za svakog tko se danas osjeća loše i želi se nasmijati. Trebalo je ovo biti savršeno okruženje za ručak, ali...- napisala je Helena uz video na Instagram storyju, a u idućem je otkrila i što se zapravo dogodilo.

Naime, sudeći prema fotografiji koju je objavila, ručak i apetit su joj pokvarili golubovi čiji je izmet završio na njezinom licu.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Helena je jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki koja je nosila revije i snimila kampanje za brojne poznate brendove, a krasila je magazine i editorijale brojnih magazina poput Voguea i Marie Clairea. Helena se 2018. godine udala za investicijskog menadžera Vjekoslava Zadru godinu dana nakon zaruka u New Yorku.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije