Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena

Mjesec dana nakon udaje! Monika Kravić iznenadila pratitelje jednim detaljem na Instagramu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
08.06.2021.
u 11:14

Početkom travnja udala se za zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića kojem će na jesen roditi sina.

Početkom svibnja bivša voditeljica Monika Kravić i odvjetnik Fran Olujić ozakonili su svoju vezu kod matičara. Ubrzo se doznalo da bračni par ovu godinu ima još razloga za slavlje jer im na jesen stiže i prinova.

- Fran i ja smo sretni što ćemo postati roditelji. Nema ništa ljepše od rađanja novog života - rekla je Monika za Gloriju i i otkrila kako će njezini sinovi iz braka s Marijem Mamićem dobiti brata. Na Instagramu je Monika otkrila kako je uzela suprugovo prezime i sada se preziva Olujić. Romansu s poznatim zagrebačkim odvjetnikom započela je 2019. godine, a par se zaručio krajem prošle godine tijekom romantičnog odmora u tropskim krajevima.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Na svom vjenčanju Monika je blistala u vjenčanici modne kuće Safiyaa, a posebno joj je važan bio vjenčani buket u kojem je na poseban način odala počast pokojnoj mami. Mami Miri, koja je preminula prije četiri godine, posvetila je tri orhideje u buketu, a sinovima Jakovu i Josipu, pisala je Gloria. Vjenčanje Monike i Frana odvilo se u jednom zagrebačkom hotelu u skladu s epidemiološkim mjerama koje su bile na snazi, a otkriveno je i kako je par prvi ples otplesao uz pjesmu Matije Cveka. 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
Lisac
11:48 08.06.2021.

Valjda je dijete “detalj”?

Avatar B.Geserit
B.Geserit
11:46 08.06.2021.

I? Koji je to "detalj kojim je iznenadila"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije