Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila foku

Anja Alavanja pokazala kako izgleda u badiću samo sedam tjedana nakon poroda

Foto: Instagram
1/7
07.06.2021.
u 13:00

Pozirala je na bazenu pokraj hotela u crvenom jednodijelnom badiću i pokazala da je brzo vratila figuru koju je imala prije trudnoće. Brzo je dobila mnogo komplimenata na račun svog izgleda.

Voditeljica Anja Alavanja prije samo sedam tjedana otkrila je da su ona i njezin partner Vedran Viljevac dobili sina kojem su nadjenuli ime Dan. Ovaj vikend Anja je, kao i mnogi drugi Hrvati, odlučila iskoristiti toplo i sunčano vrijeme da bi otišla na kratki odmor.

Pozirala je na bazenu pokraj hotela u crvenom jednodijelnom badiću i pokazala da je brzo vratila figuru koju je imala prije trudnoće
Brzo je dobila mnogo komplimenata na račun svog izgleda, pratitelji su joj slali emotikone srca, vatre i smajliće sa srcima u očima. Fotka je dosad skupila oko 500 lajkova. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Podsjetimo, Iz braka sa Željkom Romcem voditeljica ima dva starija sina, osmogodišnjeg Jakova i petogodišnjeg Ivora, koji mami rado pomažu oko bebe.

"Jako nam je lijepo s bebom, nevjerojatno je imati takvo malo biće, a Dan je baš sitan. Sretna sam jer ga uspijevam dojiti tako da je ili na prsima ili spava. S obzirom na to da je treće dijete, nije mi bio problem ući u film brige o novorođenčetu. Baš uživam!" rekla je Anja nedavno za Gloriju. Najmlađeg sina rodila je nešto prije termina i nakon rođenja sina podijelila je objavu u kojoj je napisala kako je novi frajer je u gradu. "Stigao je malo ranije, baš u pravo vrijeme. Jako je malen i jako glasan, i već je zamijenio noć za dan. Voljet ćemo ga svejedno najviše na svijetu", napisala je tada.

VIDEO Zdenka Kovačiček otkrila je na što je najponosnija, te čime bi se bavila da nije glazbenica

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AD
adminka
14:28 07.06.2021.

voditeljica? kog ta vodi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije