Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla niže

Majka Ariel Winter htjela objaviti fotografije gole starije kćeri

ariel
Pixsell
06.12.2012.
u 11:33

– Još nikada nisam naišao na nekoga tko je spao tako nisko i tko je želio uništiti reputaciju vlastitog djeteta. Crystal mi je rekla da želi da javnost vidi kakva je Shanelle zapravo i onemogućiti joj dobivanje skrbništva nad Ariel.

Majka 14-godišnje glumice Ariel Winter iz serije "Moderna obitelj" nije mogla pasti niže. Stručnjak za odnose s javnošću iz Hollywooda izjavio je da ga je Crystal Workman koja je nedavno zbog fizičkog i psihičkog zlostavljanja izgubila skrbništvo nad Ariel nagovarala da u javnosti objavi fotografije na kojima je njena starija kći, 34-godišnja Shanelle Workman, kod koje Winter trenutačno živi, gola.

– U dugogodišnjem stažu kao publicist još nikada nisam naišao na nekoga tko je spao tako nisko i tko je želio uništiti reputaciju vlastitog djeteta. Crystal mi je rekla da želi da javnost vidi kakva je Shanelle zapravo i onemogućiti joj dobivanje skrbništva nad Ariel – kazao je PR stručnjak za RadarOnline.com.

Dodao je da ga je Crystal dva dana neprestano zvala i da se uvjerio da je za Ariel bolje da je što dalje od poludjele majke.

Crystal Winter pak tvrdi da sve to radi za dobrobit mlađe kćeri.

– Volim svoju kćer Ariel i želim joj pomoći da ne padne pod utjecaj krivih osoba i ne postane nova Lindsay Lohan – tvrdi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije