Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubila glas od navijanja

Maja Bajamić proslavila pobjedu reprezentacije euforičnim plesom: 'Skoro sam ispala kroz prozor'

Foto: Instagram
1/15
10.12.2022.
u 14:55

Pjevačica je vatrena navijačica, a ni obaveze je nisu spriječeile sinoć da prati utakmicu naše reprezentacije.

Pjevačica Maja Bajamić (31) sinoć je imala nastup no to je nije spriječilo da prati nastup hrvatske nogometne reprezentacije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Maja je vatreno navijala tijekom cijele utakmice, a nakon naše pobjede proslavila je euforičnim plesom s hrvatskom zastavom. Video slavlja podijelila je na svojem Instagram profilu.

- Skoro sam ispala iz taxija kroz prozor skupa sa zastavom. Igram predstavu za 10 minuta. Urlam iza zastora dok publika stiže. Neka mi Bog pošalje glas s neba jer ja ga nemam. Totalno ludilo brale! Hrvatska! - napisala je pored snimke na kojoj je u uskom sportskom kompletu bijele boje.  U komentarima su uslijedili komplimenti i želje za nastavak prvenstva.

„Uz takvu ljepoticu do naslova“, „Super ste, sretno svim nogometašima!“, „Haha odlična si“, pisali su pratitelji. 

Inače, Maja je vatrena navijačica, a tijekom prvenstva pokazala je već nekoliko puta kako prati utakmice te kako slavi. Jedna od fotografije je i ona u narodnoj nošnji pored koje je istaknula:

- U tijeku je oporavak glasnica od sinoć paralelno s ozbiljnim pripremama  za sljedeću tekmu – napisala je tada i dodala emotikone srca  i hrvatske zastave.

VIDEO Junak utakmice Dominik Livaković u braku je s lijepom Helenom, ali ljubav nije bila na prvi pogled

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije