Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatke male lažljivice

Lucy Hale: Muka mi je od audicije za film "50 nijansi sive"

Foto: Nova TV
1/2
06.12.2015.
u 11:18

Glumica Lucy Hale i njene prijateljice vraćaju se 8. prosinca u program Dome TV u novoj, petoj sezoni popularne tinejdžerske serije

Doma TV od 8. prosinca donosi petu sezonu napete serije Slatke male lažljivice koja prati skupinu mladih djevojaka iz američkog gradića Rosewooda dok se suočavaju s velikim životnim promjenama i nenadanim intrigama. U ovoj sezoni gledatelji će vidjeti kako će se djevojke nositi s povratkom Alison, za koju su dugo mislile da je mrtva, ali i hoće li napokon otkriti tko je tajanstvena osoba A.

Jedna od 16-godišnjih "lažljivica" je i glumica i pjevačica 26-godišnja Lucy Hale, koja igra Ariju. Široj javnosti u Americi postala je poznata nakon što je bila jedna od pet pobjednika reality showa American Juniors.

No, svjetsku slavu donijela joj je upravo uloga Arije za koju je lani osvojila nagradu publike za najbolju glumicu u kabelskoj TV seriji, a tada je izdala i svoj prvi album "Road Between". Lucyna Aria jedna je od najomiljenijih cura, a po mnogim teorijama upravo je ona misteriozni A. Neki su prije snimanja šeste sezone govorili kako će Lucy napustiti seriju, no ona je prekinula glasine riječima:

– Obožavam seriju, likove i ljude s kojima radim tako da me se nećete lako riješiti. Sada već šest godina glumim da imam 16, a imam gotovo 27! Bit će zabavno vidjeti kako su cure napredovale – kazala je Lucy.

Da nije samo slatka curica Lucy je pokazala i tako što se prijavila na audiciju za hit film "50 nijansi sive". No, to joj iskustvo nije ostalo u baš najboljem sjećanju.

– Audicija je bila jako neugodna! Bilo je baš onako kako sam i pretpostavljala: monolog i puno, puno seksualnosti. Zbog nekih stvari koje sam izgovorila bilo me jako sram što ih čitam naglas, no to je jedna od stvari koje moramo raditi u našem poslu ako ne želimo ispasti budale – izjavila je Lucy. Glazba joj je prva ljubav, a to je i dokazala debitantskim albumom u kojem je spojila country i blues.

Uzori su joj Shania Twain, Faith Hill i Dixie Chicks, no zanimalo je i da napravi projekt sličan Britney Spears i njene pjesme "Hit Me Bababy One More Time". Glumica ne krije svoj privatni život i često na Instagramu stavlja fotografije s dečkom Anthonyjem Kalabrettom. I on je talentirani glazbenik, a ukrao joj je srce ljetos. Možda je "slatka mala lažljivica" pala na njegove serenade?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije