Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči finala 'Zvijezde pjevaju'

Lucija Šerbedžija: Zjenice mi se šire od sreće kada pjevam, a Ivanku ću i dalje zvati 15 puta dnevno

Foto: Dario Njavro/HRT
1/7
05.05.2023.
u 07:00

Glumica Lucija Šerbedžija otkrila nam je kako se osjeća uoči finala showa 'Zvijezde pjevaju', ali i da se s ocem Radom Šerbedžijom posvađala samo jednom

U subotu je na rasporedu veliko finale HRT-ova showa "Zvijezde pjevaju", a u utrci za pobjednika 12. sezone nalazi se i glumica Lucija Šerbedžija koja je do same završnice stigla u društvu svoje mentorice Ivanke Mazurkijević. Ulasku u finale, priznaje nam, nije se nadala.

Najveća trema
– Nisam očekivala finale, prije mogu reći da sam mu se nadala i priželjkivala ga – govori nam Lucija. Unatoč glumačkom stažu trema je u ovom showu nije zaobišla. – Najveću tremu imala sam u prvoj emisiji. Budući da ovaj show gledam od prve sezone i veliki sam fan, bila sam preuzbuđena kad sam došla u studio i vidjela Barbaru, Duška, žiri... Osjećala sam se kao da sam odjednom sad ja glavna uloga u mom omiljenom filmu, npr. Jodie Foster je prava i svi ostali u "Taksistu", samo ja umjesto Roberta de Nira… Ludo skroz – sjeća se Lucija kojoj je ovaj show pomogao i da nauči puno toga o sebi, ali i o društvenim mrežama kojima ranije i nije bila sklona.

– Naučila sam puno toga u showu, a između ostalog i da unatoč ogromnoj tremi mogu izvana djelovati OK. Sve je bilo jako bilo zabavno iako ima tu i jako puno posla. Najviše su me iscrpile društvene mreže budući da baš i nisam sklona samopromociji, ali eto, naučila sam čak i kako "reel" na Instagramu postaviti – smije se Lucija.

Show joj je donio, kaže, i brojna nova prijateljstva. – Svi smo se sprijateljili i već dogovaramo roštiljanje, a ići ćemo i Gini na promociju albuma 9. lipnja da je podržimo. Lijepa su ta nova poznanstva... Sa svojom mentoricom znam se skoro oduvijek, ali nikada se nismo ovoliko intenzivno družile. Čujemo se i po 15 puta dnevno, kao neki friško zaljubljeni par. Zvat ću je i nakon završetka showa, sve dok me ne blokira na mobitelu – šali se glumica koja se odlično snašla u svim žanrovima, a najveći izazov bio joj je hip-hop.

Podrška oca
– Najteže mi je bilo otpjevati pjesmu "Ne može" Vojka V. Puno je lakše pjevati nego flowati i biti s lakoćom na beatu. Kako sam se prvi put okušala u tom žanru, još više poštujem hiphopere: ljudi, svaka vam čast! – poručuje Lucija. Iz emisije u emisiju veliku podršku pružao joj je i otac, legendarni glumac Rade Šerbedžija. – Tata mi je oduvijek velika podrška i na njega uvijek u životu mogu računati. Neizmjerno se volimo i puno se smijemo kad smo zajedno. Mislim da smo se posvađali samo jednom kad me u osnovnoj školi ispitivao tablicu množenja, zapelo je na 6x4=24 – kroz smijeh prepričava Lucija.

Pripreme za finale teku punom parom, a Lucija najavljuje i veliko iznenađenje. – Prvi put u finalnoj emisiji umjesto pjesme mentora pjeva se pjesma koja je zvijezdi na neki način obilježila život. Silno se tome veselim i jedva čekam! – najavljuje glumica koja vjeruje da će s pjevanjem nastaviti i nakon showa. – Nadam se da ću uz obaveze u kazalištu uspjeti pronaći malo više vremena i predanije se baviti glazbom, zjenice mi se od sreće šire najviše kada pjevam – zaključuje Lucija Šerbedžija.

VIDEO Kći Nede Ukraden: Stan koji dijelimo je toliko velik da se morao dozivati mobitelima

 

Komentara 1

DU
dunjomirisna
07:59 05.05.2023.

Važno je imati jug-srpski pedigre, to je nama naša borba dala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije