Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bilo je svega'

Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili 22. godišnjicu braka

lepa brena
Foto: Miley Cyrus/Twitter
09.12.2013.
u 09:08

Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili su ovog vikenda 22. godišnjicu braka. Boba i Brena vjenčali su se 7. prosinca 1991. u beogradskom hotelu Interkontinental, a svadbi je prisustvovalo oko 500 uzvanika.

Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili su ovog vikenda 22. godišnjicu braka. Boba i Brena vjenčali su se 7. prosinca 1991. u beogradskom hotelu Interkontinental, a svadbi je prisustvovalo oko 500 uzvanika. Bila je to jedna od najluksuznijih svadbi na ovim prostorima.

U dugom braku imali su uspona i padova, no preživjeli su sve. Postali su i roditelji dva sina, Stefana i Viktora, koji se trenutno školuju na Miamiju. Ovog vikenda Brena i Boba slavili su u restoranu Homa, u društvu prijatelja, a pjevačica je neke fotografije s proslave objavila i na Twitteru. - Bilo je svega za 22 god. braka i 4 god. zabavljanja, napisala je Brena uz fotografije.

Komentara 2

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:49 09.12.2013.

Ko su ovi ljudi i zašto nas o njima izvještavate?

MA
matador007
10:12 09.12.2013.

Majke mi moje,čitam i ne vjerujem!Dno dna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije