Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'toliko uspomena i super trenutaka'

Lana Jurčević objavila nekoliko fotografija s Lukom Nižetićem nastalih tijekom godina: 'Lolek i Bolek'

Zagreb: Konferencija za medije povodom predstavljanja CMC festivala
Foto: Marko Prpic/PIXSELL, ilustracija
1/28
27.10.2022.
u 23:00

Neke od fotografija nastale su na snimanjima, neke su nastale na raznim društvenim događajima, a tu se našla i fotografija nastala tijekom njihovog sudjelovanja u showu 'Ples sa zvijezdama'.  Lana je tim potezom podržala kolegu te pozvala obožavatelje na njegov koncert.

Pjevačica Lana Jurčević (37)  na društvenoj mreži Instagram podržala je kolegu Luku Nižetića (39). Lana je objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija nastalih tijekom godina. Neke od fotografija nastale su na snimanjima, neke su nastale na raznim društvenim događajima, a tu se našla i fotografija nastala tijekom njihovog sudjelovanja u showu 'Ples sa zvijezdama'. 

- Lolek i Bolek. Krenuli prije 16 godina na ‘maturalni ples’ i toliko uspomena i super trenutaka svih ovih godina. Ni ne stanu sve ovdje…Taman za koju godinu opet duet i tako dok ne krepamo – napisala je Lana uz objavu te pozvala pratitelje u petak u Tvornicu kulture gdje Luka ima koncert te će izvesti i njihove duetie, pjesme 'Prava ljubav' i 'Od najgorih najbolji'.

Lani se u komentarima odmah javio Luka. „Ajme majko moja“, napisao ej te dodao mnoštvo srca. „Najdraži“, „Divni ste“, „Super ste skroz“, pisali su im obožavatelji ispod objave koju možet epogledati OVDJE.

Inače, ovo nije prvi puta da se Lana prisjeća uspomena nastalih s Lukom. U travnju je , tako, na društvenim mrežama podijelila jednu zanimljivost iz razdoblja kad je njihov duet 'Prava ljubav' bio hit na hrvatskoj glazbenoj sceni.

- U vrijeme kada je "Prava ljubav" postala veliki hit, jedne novine su napravile istraživanje: roditelji su novorođenim bebama dali najviše kojih imena? Rekordan broj imena Lana i Luka je bio te godine! Više od svih drugih imena. Najviše curica su prozvali Lana, a najviše dečkiju: Luka. A koliko puta sam kroz karijeru čula cure nakon nastupa da mi kažu: 'Ja sam dobila ime po tebi.' Awwwwww! Ne možete ni zamisliti koji je to meni osjećaj. Evo fotkice i dok smo nas dvoje bili dječica, sa snimanja spota za "Pravu ljubav"! Sjećate se tog perioda - napisala je tada.

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 milijuna kuna'

 

Komentara 2

DU
Deleted user
13:33 28.10.2022.

kaj ta lana jos pjeva? mislio sam da ju je warner plasirao gdje spada, medju prosjecno skupe eskortuse. a dat ime po homicu koji se pretvara da to nije... aj dobro.

KO
koraknaprijed
03:49 28.10.2022.

Lana Jurčević i ples sa zvijezdama? Ne paše to nikako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije