Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Lana Jurčević: Napokon sam postala pjevačica Magazina

lana
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/9
14.10.2016.
u 14:15

Lana će postati Andrea Šušnjara, a Matteo Cetinski će se transformirati u Akija Rahimovskog i izvest će čak dvije pjesme Parnog valjka

U nedjelju će u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' prvi put jedan natjecatelj održati mini koncert, što je novost ove treće sezone. Ovaj zadatak dobit će Matteo Cetinski kojem je ovotjedni zadatak transformacija u Akija Rahimovskog, pjevača Parnog valjka. Publici i žiriju izvest će pjesme ''Jesen u meni'' i ''Lutka za bal''.

– Zadovoljan sam jako, odrastao sam s njima. Prvi tulumi bili su s njihovim pjesmama, prva zaljubljivanja…Jedva čekam tu masku. No nastup je vokalno zahtjevan – kaže Cetinski. 

Filip Dizdar otpjevat će ''Sexyback'' Justina Timberlakea, a Filip je oduševljen što za ovu transformaciju ne mora nositi štikle niti se treba šminkati.

Magazin je već nekoliko puta bio zadatak natjecateljima showa prethodnih sezona, no prvi put netko će utjeloviti pjevačicu Andreu Šušnjaru. Lana Jurčević zbog ovog zadatka postaje plavuša i utjelovljuje prvi put  nekoga s domaće glazbene scene. 

– Jako sam zadovoljna zadatkom. Napokon sam došla na svoje govorno područje. Oduvijek sam htjela biti pjevačica Magazina – zadovoljno kaže Lana.
Damir Kedžo će se transformirati od tonova C3 u prošloj emisiji do robusnog baritona Toma Jonesa u ovotjednom izdanju showa. Kedžo će se morati postarati otprilike 30 godina.

– Naravno da me malo strah. Prošao je sve glazbene pravce i uvijek je bio genijalan. Jako se veselim, možda i najviše do sada – kaže Kedžo. Ana Maras Harmander nije skrivala sreću kad je u prošloj emisiji saznala da se mora transformirati u Thompsona. Žanamari Perčić izvest će pjesmu ''Jai Ho'' od Pussycat Dolls, a Fil Tilen i joker izvođač Hane Hegedušić postat će Indira Levak iz Colonije. 

Komentara 2

GV
golub Vaso
17:15 14.10.2016.

tko je ova?!

RI
rikavac
17:19 14.10.2016.

Pa da si ti valjala kao pjevacica zvao bi tebe Tonci da pjevas za Magazin a ovako mozes samo sanjat i mastat da si pjevacica Magazina i nastupat u ovakvim zabavnim emisijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije