Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intimno priznanje

Lady Gaga boluje od depresije pa tjeskobu rješava antidepresivima

Lady Gaga
Foto: Promo
1/5
15.09.2016.
u 11:00

Fanovima je otkrila istinu o bolesti i, kaže, osjeća se loše, a mlade ne potiče da uzimaju lijekove, već da razgovaraju o toj pošasti modernog doba

Kada je 2013. objavila album “Artpop“, obožavatelje je šokirala izjavom da uzima lijekove zbog mentalnih problema, a nedugo nakon izlaska aktualnog hita “Perfect Illusion“ pjevačica je priznala i borbu s depresijom.

– Trebalo mi je vremena da se stabiliziram – rekla je o svojoj trogodišnjoj pauzi te priznala da uzima lijekove.

– Ne kažem da se zbog njih osjećam dobro i ne želim poticati mlade ljude da uzimaju antidepresive. Otvoreno priznajem da se borim s depresijom i tjeskobom i zapravo nisam jedina, mnogi se bore s istim problemom – rekla je pjevačica.

Ovo nije prvi put da pjevačica otvoreno govori o depresiji. Na sveučilištu Yale prošle je godine otkrila da je napokon spoznala tko je tako što je počela biti iskrena prema sebi.

Ljetos je prekinula vezu s Taylorom Kinneyem s kojim je bila pet godina, a i njen aktualni singl temelji se na priči o izgubljenoj ljubavi. 

– Želim da se muškarci, kad čuju ovu pjesmu koja govori o razlikama među nama, odmah poistovjete sa ženama. 

>> Neutješna Gaga pozvala fanove da navijaju za njih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije