Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na pozornici i žrtve

Ovom izvedbom Lady Gaga rasplakala je sve na dodjeli Oscara

Lady Gaga
Foto: Reuters
1/4
29.02.2016.
u 13:00

Emotivnom izvedbom pjesme "Til It Happens to You", ujedno nominirane u kategoriji najbolje originalne glazbe, pjevačica je izazvala ovacije kod prisutnih na dodjeli filmske nagrade Oscar

Pjevačica Lady Gaga (29) na sinoćnjoj dodjeli filmske nagrade Oscar izvedbom singla "Til It Happens to You" dirnula je prisutne u dvorani kazališta Dolby. 

Jednostavnim nastupom za klavirom, uz snažnu orkestralnu pratnju, izvela je pjesmu koja progovara o problematici seksualnog zlostavljanja. 

Izvedbu pjesme iz dokumentarca "The Hunting Ground" najavio je američki potpredsjednik Joe Biden (73), spomenuvši važnost zaustavljanja silovanja na studentskim kampusima u Americi. 

Cijeli nastup završio je okupljanjem žrtava zlostavljanja oko pjevačice, na čijim je rukama pisalo "Nije vaša krivnja", "Preživjeli", "Dogodilo se meni".

Pogledajte kako je to izgledalo jučer: 

Ženski dio publike, poput glumica Kate Winslet (40) i Rachel McAdams (37), pustio je pokoju suzu, a ostatak hollywoodske kreme pun ovacija pohvalio je nastup pljeskom. Novopečena dobitnica Oscara, glumica Brie Larson (26) svaku žrtvu nasilja zagrlila je pri silasku s pozornice.

Gaga je na kalifornijsku dodjelu stigla u pratnji zaručnika Taylora Kinneyja, a pjesma "Til It Happens to You" donijela joj je i prvu nominaciju za Oscara u kategoriji najbolje originalne glazbe. 

>> Leonardo DiCaprio osvojio prvi Oscar u karijeri! Spotlight najbolji film

>> Američki Hrvat donosi drugačiji izgled filmske nagrade Oscar

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:07 29.02.2016.

ma glavno je da tony cetinski veli da Lady Gaga uopce ne zna pjevati. Ima li sada, nakon superbowl-a i ovoga jos koja seljacina koja misli isto?

DU
Deleted user
15:36 29.02.2016.

Dolby Theatre nije na Beverly Hillsu, već u Hollywoodu.

SL
stalno lazu
07:38 01.03.2016.

Jel ima onda pišu ili nema?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije